Josballa 40 laukausta – neljä maalia – yksi piste

Josba onnistuu luomaan kyllä maalipaikkoja, mutta viimeistelyssä on vielä parannettavaa. Viikonlopun toisessa kotiottelussa Josba laukoi kohti maalia 40 kertaa, mutta saaliina oli vain neljä häkkiä. Niinpä Josba-Nurmon Jymy päättyi Areenalla 4-4 tasapeliin (1-2,1-0,2-2,0-0) jatkoajankin jälkeen.

– Luotiin riittävä määrä maalipaikkoja joilla tällainen ottelu pitäisi pystyä voittamaan. Peli tuntui ehjemmältä kuin eilen ja normaalipäivän viimeistelyllä voitto olisikin otettu, pohti päävalmentaja Antti Ruokonen lopputulosta.

Jymyn maalivahdilla Rasmus Hasulla oli kiireinen ilta ja kosolti enkeleitä mukana. Josban laukaukset kolisivat varusteissa milloin mihinkin, mutta ei verkkoon asti.

Josban parhaana palkittu varusmiespalvelusta suorittava Samu Juvonen harmitteli mediatilaisuudessa myös hukattuja maalipaikkoja.

– Noilla paikoilla pitäisi hoitaa homma kotiin, viimeistelyn piikkiin meni, Juvonen myönsi.

Ruokonen ei ollut tyytyväinen Nurmolta otettuun pisteeseen, kun kaksi oli tarjolla, mutta viikonlopun kokonaissaldo valmentajaa jo tyydytti.

– Kolme pinnaa on ihan hyvä, kaikki ne keväällä lasketaan.

Josba pääsi jatkoajalle ylivoimalla, mutta tällä kertaa ideat loppuivat päävalmentajan mielestä kesken.

– Tällaista se on. Meidän yv om toiminut ihan kohtuullisesti. Jos onnistumisprosentti saadaan 30-35 välille voi olla tyytyväinen. Tänään tehtiin yksi ylivoimalla, mutta jatkoajalla se ei toiminut.

Kauden alkujännitys on Ruokosen mielestä nyt saatu kintuista pois ja joukkue voi keskittyä jatkoon laadukkaan harjoittelun kautta.

Josban onnistujia olivat erittäin vahvaa syksyä pelaava Jesse Reijonen (1+2), Samu Juvonen (2+0) ja Aleksi Ahokas (1+0). Syöttöpisteen saalistivat Eetu Kuittinen ja maalivahti Jesse Huurrekorpi.

Jesse torjui Josban maalissa 24 kertaa ja Nurmon maalivahti Hasu 36 kertaa.

Ottelua seurasi reilusti yli 300 katsojaa. Josban edustusjoukkueella on Divarissa nyt kahden viikon ottelutauko. Seuraava peli on Liminkaa vastaan kotona 16. lokakuuta.

Kuvateksti: Samu Juvonen onnistui Nurmoa vastaan kahdesti.