JosbaLeBa B-junnuille kaksi tappiota jatkokarsinnasta

Jatkolohkossa joukkue kohtasi Blackbirdsin Keravalta ja Happeen Jyväskylästä, loppulukemat otteluissa kirjattiin Blackbirds – JosbaLeBa 5-2 ja JosbaLeBa – Happee 5-7. Vaikka tappiot tulivatkin molemmista otteluista, voi joukkue olla kesän aikana tehtyyn työhön tyytyväinen.

Blackbirds – JosbaLeBa 5-2 ( 2-1, 1-0, 2-1 )

Avausottelussa vastaan asettunut mustarastasryhmä oli pallollisesti taitava, mutta JosbaLeBan karvaus pysyi hyvin kasassa ja peli pysyi vaarattomilla alueilla. Sen sijaan omassa päässä sattui muutama iso kömmähdys, vastustajan kolme ensimmäistä maalia syntyivät selkeiden merkkausvirheiden jälkeen. Ensimmäisenä karsintaviikonloppuna hirmuiskussa ollut Henry Vartiainen osui tänäänkin kahdesti, ja JosbaLeBa nousi maalin päähän kun kolmatta erää oli pelattu kahdeksan minuuttia. Tämän jälkeen saatiin vielä muutama maalipaikka, mutta innokkuus kostautui ja Blackbirds purki korkean karvauksen päättäen sen 4-2 osumaan. Viimeinen osuma tuli ilman maalivahtia pelatessa, ja näin avauspisteet Keravalle.

JosbaLeBa – Happee 5-7 ( 1-2, 1-2, 3-3 )

Toisessa ottelussa Happee oli kenttätapahtumissa ajoittain melko selvästikin edellä, mutta maalia vartioinut Ottoville Piiroinen piti JosbaLeBaa kaksi erää pystyssä. Kolmannen erän peluutuksen tiivistys toi sinipaidat jo kahden maalin päähän, ja 6-7 osumakin syntyi nopeasta vaparista kaksi minuuttia ennen loppua. Valmennus oli valitettavasti pyytänyt juuri aikalisää, ja torikokouksen jälkeen todettiin vihellyksen tulleen juuri ennen kuin pallo meni maaliin. Näin toisestakin ottelusta niukka tappio, ja JosbaLeBan pelit jatkuvat syyskuussa Savo-Karjalan aluesarjassa

B-POIKIEN SM-KARSINTA PB SM-KARSINTA 2.VAIHEEN PUDOTUSPELIT