JosbaLeBa C1 jatkaa SM-karsintojen toiselle kierrokselle

C1-junnujen viikonlopun saldo oli kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Neljä pistettä oikeuttaa lohkon kolmanteen sijaan ja paikkaan ensi viikon jatkokarsinnoissa.

JosbaLeba – Naantali 7-3 (2-1, 1-1, 4-1)

Yhdistelmäjoukkueen virallinen avauspeli sujui mainiosti. Kaksi erää mentiin tasaisesti ja kolmannen alkuun saimme kaksi nopeaa maalia joilla pääsimme johtoon joka piti loppuun saakka. Joukke pelasi kolmella viisikolla ja myös kaikki vaihtopelaajat pääsivät kentälle. Arttu Fredrikssonin teki ottelusa kolme maalia joilla voitto sinetöitiin kolmannessa erässä.

JosbaLeba – Blackbirds 5-6 (1-3, 2-0, 2-3)

Etukäteen tiukin peli oli viime kauden SM-sarjassa pelannutta Blackbirdsiä vastaan. Alussa vastustaja meni johtoon mutta pääsimme toiseen erän hyvän pelin ansiosta tasoihin. Siinä vaiheessa näytti tosi hyvältä, pallo pyöri vastustajan päädyssä. Kolmannen erän alkuun meille tehtiin kuitenkin kolme maalia. Niitä yritettiin saada kiinni kovasti ja viimeiset kaksi minuuttia pelattiin ilman maalivahtia pyörittäen. Kavennus syntyi kuitenkin vain yhdeksän sekuntia ennen loppua jolloin tasoittavaan maaliin ei enää ollut käytännössä mahdollisuuksia.

HuPa – JosbaLeba 1-8 (0-2, 0-3, 1-3)

Aamun ensimmäinen peli oli tuttua HuPaa vastaan. Heidän tehokkain kaveri oli valitettavasti loukkaantunut ja se helpotti meidän pelaamista. Peli oli tuttuun HuPa tyyliin välillä päästä päähän menoa, mutta meidän palokontrolli oli kuitenkin selkeästi parempaa ja loppujen lopuksi selkeä voitto. Markus Moilanen teki kolme maalia.

JosbaLeba – Rangers 3-8 (0-3, 1-3, 2-2)

Neljännessä pelissä tuli vastaan viime kauden nelonen joka oli esittänyt selkeästi parasta peliä turnauksessa. Voittamalla olisimme lunastaneet paikan SM-sarjaan. Ottelu alkoikin loistavasti ja saimme muutaman paikan maalintekoon. Arttu V kaadettiin läpiajossa, mutta rankaistuslaukaus eikä myöskään sitä seurannut ylivoima tuottanut tulosta. Rangers teki maalin ja pikku hiljaa ote alkoi mennä heille. Pelissä vastustaja teki harmittavasti kaksi alivoimamaalia. He iskivät kiinni todella kovalla temmolla eikä aikaa ollut yhtään ylimääräistä liirailla pallon kanssa. Saimme kuitenkin aikaan mukavasti myös omaa peliä ja kolmas erä pelattiinkin tasan.

Ero suomen kärkeen on vielä selkeä, mutta eteenpäin on menty mukavasti. Omaa pelitapaa on ajettu sisään kesän aikana ja se näytti toimivan kohtuullisen hyvin. Ensi viikonloppuna pelaamme Welhoja vastaan joka on meille tuttu porukka. He lähtevät peliin ennakkosuosikkina ajatellen kesäistä harkkapeliä jossa he myllyttivät meitä mennen tullen. Sen pelin voittaja kohtaa vielä yhden vastustajan jonka ottelun voittaja pääsee SM-sarjaan.