JosbaLeBa C1-99 peleillä 15.11. Interillä

Ylialueellisen jatkosarjan alussa kohtasimme tutut joukkueet alkusarjasta. Nyt pelit olivat huomattavasti nihkeämmät kuin alkusarjassa. Vastustajat puolusti meitä vastaan jäämällä parkkiin puoleen väliin kenttään ja poikien asenne ei ollut ihan parhaimmillaan. Pallottoman liike puuttui molemmista peleistä ja lähdettiin kaverin seisoskeluun mukaan. Positiivista kuitenkin oli neljä pinnaa turnauksesta ja piikkipaikka sarjassa.
Vehve pelasi kahdella kentällä parhaillaan alle puolenkentän puolustusta, jolla onnistuivat ottamaan pelistä vauhdin pois. Yritettiin tiivistyksellä herätellä poikia siinä kuitenkaan onnistumatta, liekö väärät kaverit jäi kentälle 😉 se nähdään tulevissa peleissä….. Lopputulos pallonhallinnasta huolimatta oli tuo ja kolme viimeistä maalia tulivatkin vasta viimeisten kolmen minuutin aikana.

JosbaLeBa – VehVe 5 – 3 (1-1,1-1,3-1)

Edellisen pelin toisinto vastustajan karvausmallissa. Kaveri jäi taasen parkkiin alle puolenkentän. Toiseen peliin saatiin hieman parempaa yritystä ja liitettä, joten paine vastustajan hyökkäysalueella olikin melkoisen jatkuvaa. Toisen erän alkuun saatiin jo neljäs maali ja sen myötä sitten alkoi vastustajakin päästä peliin mukaan. Hyvin Top Team pelasikin eikä luovuttanut missään vaiheessa. Heillä on hyvä nuori porukka, jolla ikähaitari 98-00 ikäisissä, joka haluaa kehittää peliään ja pyrkii muuhunkin kuin pitkä päätyyn ja perään. Myös heidän valmennuksen kanssa on mukava turista lajiin liittyen pelien välissä.

JosbaLeBa – Top Team 7 – 3 (3-0,2-2,2-1)

Toivottavasti pieni henkinen väsymys saadaan ohitettua ja päästään taas rentoon pelaamiseen, jossa pallo sekä miehet liikkuvat ja sitä kautta pelikin vapautuu. Pelimme jatkuvat B-poikien sarjassa sunnuntaina 23.11 kotipeleillä Intersport liikuntakeskuksella klo 11.30 ja 16.30. Kaikki mukaan kannustamaan! Siellä vastassa ovat vuotta ja kahta vanhemmat pelaajat, joten kaiken pitää onnistua nappiin että saadaan pistetili avattua siinäkin sarjassa.