JosbaLeBa B ylempään jatkosarjaan tappioitta

YJ-joukkue varmisti lauantaina yli-alueellisen ylemmän jatkosarjan paikan. Kuopiossa pelatussa turnauksessa kaatuivat VarTa lukemin 11-3 ja Welhot Flames numeroin 9-1. Viidestä ottelusta saldona oli neljä voittoa ja tasapeli maalierolla 42-15.
VarTa – JosbaLeBa B 3-11 ( 0-5, 3-3, 0-3 )

Tästä ottelusta pistekin olisi varmistanut jatkopaikan, mutta lopulta lukemat repsahtivat varsin isoiksi oman pelinsä lukemin 8-0 voittaneen ykköskentän myötä.

Lukemista huolimatta avauserän alkua vei VarTa luoden paremmat maalipaikat. Ottoville Piiroinen maalille poimi kuitenkin kaiken, ja kun vastaavasti JosbaLeBan viimeistely oli rautaa, tauolle siirryttiin viiden maalin johdossa.

Toisessa erässä VarTa sai kaksi nopeaa kavennusosumaa, mutta hetkeä myöhemmin tulleet kaksi JosbaLeBan pikamaalia ratkaisivat pelin, eikä voittajasta ollut tämän jälkeen epäselvyyttä.

Kolmannessa erässä kaunisteltiin lukemia, ja ilahduttavaa oli, että myös oma pää pysyi puhtaana.

JosbaLeBa B – SB Welhot Flames 9-1 ( 2-0, 4-0, 3-1 )

Otteluun lähdettiin varsin erilaisilla koostumuksilla, pelipaikat ja ketjukaverit vaihtuivat. Avauserässä oli ensimmäisen ottelun tapaan käynnistymisvaikeuksia, mutta 1-0 osuman jälkeen peli lähti rullaamaan. Toisessa ja kolmannessa erässä kavereiden lavat alkoivat löytymään, ja tuloksena mukavan lämpyttelyn jälkeen lukemat 9-1.