Josba sunnuntaina OLS:in vieraaksi

Josban liigapelit hatkuvat ensi viikonloppuna Oulussa, jolloin vastaan tulee kotijoukkue OLS. Oululaiset ovat sarjataulukossa pisteen Josbaa edellä- Josban pistesarakkeen näyttäessä seitsemää ja OLS:in kahdeksaa, joten kyseessä on perinteinen neljän pisteen ottelu.

Viime aikoina Josban otteet ovat piristyneet ja tuloksena on ollut kolmesta viime pelistä kolme pistettä. Tampereella Josba hävisi Classicille viime hetken alivoimaosuman myötä 7-5 ja sen jälkeen joensuulaiset tasasivat pisteet toisessa vieraspelissään KrP:n kanssa 5-5. Molemmissa peleissä tarjolla oli enemmänkin pisteitä, mutta Josban kannalta tärkeintä oli piristynyt peliesitys, joka siivittikin Josban kotivoittoon 8-6 SPV:stä viime viikonloppuna.

Sunnuntaina OLS.in syömähampaat Valtteri Parviainen 21+7, Ville Oksa 9+16 , Petri Nurmela 16+6 sekä Jukka Lindgren 6+13 on otettava kiinni erityisen tarkasti, ettei syksyn kotitappio OLS:lle uusiudu. Josba lähtee otteluun ilman pitkäaikaispotilaita Joona Gröhniä, Otto Moilasta sekä Lauri Laukkasta. Lisäksi muutaman muun pelaajan pelaaminen pitkien loukkaantumisten jälkeen on epävarmaa. Josba lähtee otteluun altavastaajana, kuten aiemminkin surkean syksyn jälkeen, mutta nöyrällä ja pyyteettömällä työllä joukkueen eteen voi toiveissa olla tasapäinen kamppailu ottelun voitosta.

Ottelu alkaa sunnuntaina klo 17 ja sitä voi seurata salibandyliigan ja tekstitv:n välityksellä, jollei itse pääse ottelupaikalle.