Josba saa täyden miehistön liikkeelle

Divarin runkosarjan ratkaisevat kierrokset ovat edessä. Josba matkustaa viikonloppuna viimeisiin vieraspeleihin Liminkaan ja Hämeenlinnaan. Lauantaina reikäpallo putoaa kello 18 Niittomiehiä vastaan ja sunnuntaina kello 17 Steelersiä vastaan. Välillä yövytään Jyväskylässä.
Perjantai-illan viimeistelyharjoituksissa oli letkeä tunnelma ja yli 20 pelimiestä paikalla.
– Pitkästä, pitkästä, erittäin pitkästä aikaa saadaan täysi rosteri ukkoja bussiin ja pelimatkalle, iloitsi päävalmentaja Antti Ruokonen Interillä illansuussa.
Kaikki eivät ole vieläkään täysin selättäneet sairastelukierrettä eikä loukkaantumisia, mutta tilanne on oleellisesti parempi kuin alkuvuonna.
Divari on ollut tällä kaudella poikkeuksellisen tasainen. Pudotuspeleihin on ahdasta ja puolenkymmentä joukkuetta tasapisteissä kun pelimäärät huomioidaan.
– Playof-paikat ratkeavat todennäköisesti kohdaltamme kahdessa viimeisessä kotipelissä. Silloin veri todenteolla punnitaan, Ruokonen muistuttaa.
Josban kaksi viimeistä ottelua runkosarjassa ovat kotipelejä. Lauantaina 20. helmikuuta Joensuuhun saapuu Porin Karhut ja 27. helmikuuta Blue Fox. Alkuvuonna Josballa on ollut peräti yhdeksän ottelun vieraspeliputki.