Josba saa sunnuntaina vieraakseen kohutun KrP:n

Josban miehillä on vielä yksi ottelu edessä ennen parin viikon maajoukkuetaukoa. Aiemmin tällä kaudella Josbaa vastaan niukasti hävinnyt Nokian KrP sunnuntaina saapuu revanssi-mielessä Joensuuhun, kohujen saattelemana. Ottelu Areenassa alkaa klo 17.

KrP on viime pävinä joutunut mediapyöritykseen ennakko-odotuksiin nähden alakanttiin menneen kauden myötä. Nokialaisille ottelu onkin viimeisiä mahdollisuuksia aloittaa nousu kuiville liigakarsinnoista. Joensuussa tullaan siis varmasti näkemään sisuuntunut ja näytönhaluinen näätälauma. Tekijäpuolella KrP on edelleen liikaa kahden kortin, Henri Johanssonin ja Miro Lehtisen, varassa. Puolustuksesta mainittakoon hienoa kautta pelaava Joni Hentonen, joka on joukkueen ainoa plus-tehopelaaja (+4).

Josban viime viikkojen heikohko vire näytti kääntyvän viikontakaisen Loviisa-voiton myötä. Etenkin Joulukuussa pienen suvantovaiheen läpi käynyt hyökkäyskone on jälleen alkanut käynnistymään Perttu Puskan ja Tatu Erosen johdolla (tehot 4+2 ja 6+0 vuoden vaihteen jälkeen). Ajoitus onkin oikea sillä kamppailu kolmesta viimeisestä pudotuspelipaikasta käy nyt kuumimmillaan. Liigan keskikasti tasaisuudesta kertoo mm. se, että sijalla kuusi oleva Indians on vain kolme pistettä yhdentenätoista majailevaa NST:tä edellä. Josba tuleekin tarvitsemaan lisäpisteitä tulevista kamppailuista mikäli pleijareihin halutaan.

Tule Areenaan seuraamaan kuinka käy!

Josba – Nokian KrP
26.1. klo 17
Joensuun Areena