JOSBA ROKKAA!

Josban miesten edustusjoukkue on tehnyt Ilosaarirockin ja Kerubin kanssa yhteistyösopimuksen, johon sisältyy erilaisia tapahtumia sekä markkinointitempauksia.

Heinäkuun puolivälissä alkava noin kahden viikon mittainen omatoimijakso alkaa pelaajien osalta mahtavalla tavalla. Pelaajille on mahdollistettu pääsy Ilosaarirockiin nauttimaan Joensuun parhaasta kesäviikonlopusta. Kovan kevään ja alkukesän treenirupeaman jälkeen on hienoa päästä omatoimijaksolle rokkiviikonlopun saattelemana.

Ilosaarirockin jälkeen pelaajat jatkavat harjoittelua omatoimisesti tai pienissä ryhmissä. Fysiikkavalmentaja Pasi on jo varmasti keksinytkin jotain miesten pään menoksi. Omatoimijakson jälkeen alkavat harjoituspelit NST:tä vastaan elokuun alussa.

Josba jatkaa yhteistä taivaltaan Ilosaarirockin ja Kerubin kanssa läpi vuoden.  Ilosaarirockin yhteydessä 18.7.2015 lauantaina julkaistaan  lokakuussa Kerubissa järjestettävä seminaari, jonka Josba toteuttaa yhteistyössä JOSEKin ja Kerubin kanssa. Seminaarista tiedotetaan myöhemmin myös Josban nettivuilla.