Josba punnersi liigakarsinnan tasoihin

Sipoossa sunnuntaina pelattu peli noudatti koko pelin samaa kaavaa: Josba myllytti melko tehottamasti ja ÅIF iski pallon saatuaan vaarallisesti vastaan. Heti pallon menetyksen jälkeen ÅIF vetäytyi taas koko joukkueen voimin puolustamaan omaa maaliaan omalle kenttäpuoliskolle.

Koska joensuulaisten laukausten laatu ei ollut paras mahdollinen, peli pysyi numerollisesti tasaisena läpi koko ottelun. ÅIF: n johtomaalin jälkeen toisessa erässä sai kaksikko Tikkanen-Kejonen tehohetken, ja herrat tekivät toistensa syötöistä tehot 1+1. Kolmannessa erässä sama kaava jatkui, ja erän puolivälissä Markus Ketonen teki lukemat 4-2:een. Kuitenkin oman hölmöilyn jälkeen keskialueella ÅIF pystyi vielä kaventamaan loppuluvuiksi 4-3.

Kokonaisuutena ottelusarja on ollut juuri niin vaikea kuin on ollut odotettavissakin. Josballa on ollut vaikeuksia saada sumppupuolustus murrettua, vaikkakin pelin hallinta on ollut suvereenisti Josban käsissä. Ja yhtä vaikeaa tulee olemaan tiistainakin, jollei viimeistelyyn saada röyhkeyttä ja tarkkuutta lisää. Josban pitää poistua mukavuusalueeltaan kaarelta ja tunkeutua sota-alueelle maalin eteen ja parhaalle maalintekosektorille. Lisäksi viimeistelyyn pitää saada juonikkuutta ja varmuutta lisää.

Kolmella voitolla aukeaa paikka SM-liigaan ja hävinnyt viettää ensi vuoden divarissa. Tule huomenna tiistaina katsomaan, kuinka Josba selvittää game 3:n Joensuu Areenassa klo 18.30.

Kausi- Vip- ja juniorijäsenkortit ovat voimassa, toimitsijoiden jäsenkortit eivät oikeututa ilmaiseen sisäänpääsyyn liigakarsintaotteluissa.