Josba Poriin ja Turkuun

Joulukinkun rippeet katosivat kehosta pikaisesti kun harkat käynnistyivät.

 

Josban miesten edustusjoukkueen uusi vuosi alkaa vierastuplalla tulevana viikonloppuna. Josba kohtaa Divarissa lauantaina Porin Karhut kello 16 ja sunnuntaina samaan aikaan vastassa on FBC Turku.

– Vuosi alkaa heti kovalla haasteella, sillä Pori ei todellakaan ole helppo paikka vierasjoukkueelle. Tämä on kuitenkin pelkästään mukava tilanne ja hieno mahdollisuus kiusata kovaa kotijoukkuetta, tuumii päävalmentaja Santeri Raatarila.

– Porilaiset ovat tuloksellisesti ehkä olleet alkukauden vielä talviunilla, mutta uskon vahvasti, että he tulevat olemaan vahva porukka nyt kevätkaudella.

Josballa on runkosarjassa jäljellä 10 ottelua, joista kuusi kotona ja neljä vieraissa. Kolme viimeistä kierrosta Josba pelaa koti-Areenassa. Tuleva viikonloppu on viimeinen vierastupla.

– Reissu tulee olemaan kokonaisuudessaan erittäin kuormittava kaikkine matkusteluineen. Pyritään tekemään valmistautuminen mahdollisimman hyvin, jotta sunnuntainakin saadaan jalat vielä liikkeelle, Santeri vakuuttaa.

Kolmen viikon huili

Josballa on takana kolmen viikon joulutauko. Edellisen kerran sarjapisteistä pelattiin 17. joulukuuta. Sama tilanne on toki myös muilla joukkueilla, muutamilla on jopa pitempiä taukoja.

– Ei ollut liian pitkä tauko, se tuli tarpeeseen. Omatoimiharjoittelua on tietenkin tehty. Itse kävin lenkillä, mutta mailaan koskin vain kerran, tunnustaa Aleksi Ahokas.

Harjoitukset Josba käynnisti heti ensimmäisenä arkena. Edessä on kahden kuukauden tiukka rypistys kunnes runkosarja päättyy 3. maaliskuuta. Kaikkien katseet ovat tietenkin pudotuspeleissä, jonne pyritään hyvistä asemista.