Josba perustaa ensi kaudelle C-tyttöjoukkueen

Josba perustaa ensi kaudelle tyttöjunioreihin myös C-tyttöjoukkueen. C-tytöissa pelaavat ovat ensi kaudella 2003-2004 syntyneitä tyttöjä. Myös muutamia 2002 ja 2005 syntyneitä pelaa tässä ryhmässä. Harjoittelu tulevaa kautta varten on jo aloitettu ja mukana on liuta innokkaita tyttö säbääjiä.
C-tyttöjen valmennuksesta tulevat vastaamaan Anni ”Nakki” Nakari sekä kaksinkertainen naisten maailmanmestari Anne-Mari Lyhykäinen. Molemmilla on vankka kokemus niin pelaajana kuin valmentajana.

IMG_20170330_194839_01
Kuvateksti: C- ja D-tyttöjen valmennustiimi Roosa Ojanen, Johanna Turpeinen, Anni Nakari ja Anne-Mari Lyhykäinen

Josban D-tytöt saavuttivat ensimmäisellä virallisella kaudellaan hopeaa Savo-karjalan aluesarjasta ja jatkaa myöskin harjoittelua seuraavaa kautta varten. D-tyttöikäisä ovat ensi kaudella 2005-2006 syntyneet tytöt. Toki nuorempiakin voi tässä joukkueessa pelata. Valmennuksesta D-tyttöjen osalta vastaavat Johanna Turpeinen ja Roosa Ojanen.

Mitalistit (002)
Kuvateksti: Josba D-tytöt hopeaa 2017

Tyttöjunioreiden valmennustiimissä tulevat toimimaan apuna myös maalivahtivalmentaja Katja Nuora sekä yksi ikäluokkansa lahjakkaimmista tyttöjunioreista, Alisa Kettunen, joka keskittyy vielä muutaman viikon ajan niin A- kuin B-tyttöjen SM-mitalipeleihin Porvoon PSS:ssä. Alisa on harjoitellut kevään ajan Josba naisten edustusjoukkueen kanssa. Alisa tulee tuomaan tyttöjunioreillemme kevään ja alkukesän aikana tuulahduksen tyttöjunioreiden huipulta.

Resized_NS-PSS-5-1

Molempiin joukkueisiin mahtuu ja otetaan uusia pelaajia ja erityisesti tarve on maalivahdeista.
Tervetuloa mukaan koko ajan kasvavaan joukkoommme, niin uudet kuin vanhat pelaajat!
Ota rohkeasti yhteyttä ja tule kokeilemaan, puraiseeko säbä-kärpänen myös sinua!

toimisto@josbajuniorit.fi

Harjoitusajat C- ja D-tytöt:
MA klo 18.00 – 19.00 Areena (3.4. ja 10.4.)
TI klo 19.15 – 20.45 Pielisjoen koulu
TO klo 18.15 – 19.30 Noljakan koulu