Josba, Oxdog™ ja Intersport Erä-Urheilu yhteistyöhön!

 

Salibandyseura Josba, sekä Oxdog, joka on yksi maailman johtavista salibandyväline- ja tekstiilivalmistajista, ovat sopineet mittavasta yhteistyöstä koskien kolmea seuraavaa kautta (2017-2018, 2018-2019 ja 2019-2020). Kolmas osapuoli sopimuksessa jälleenmyyjäliikkeen asemassa on Intersport Erä- Urheilu. Sopimus astuu voimaan 1.6.2017 alkaen.

”Josba on yksi salibandyn perinteisimmistä seuroista, Itä-Suomen legenda. Josba Juniorit ry, joka on oma erillinen yhdistyksensä, on myös kulkemassa kohti suomalaisen salibandyn terävintä huippua junioripuolella. Olemme erittäin tyytyväisiä alkavaan yhteistyöhön seuran ja Intersport Erä-Urheilun kanssa. Oxdogin kasvu on ollut huimaa ja alkava yhteistyö Josban kanssa tukee meitä tavoitteissamme” kertoo Oxdogin seurakaupasta vastaava Juuso Koskinen.

”Josba on elinvoimainen lajin erikoisseura ja myös aktiivinen paikallinen toimija. Kun olemme tehneet yhteistyötä jo parikymmentä vuotta ja nyt siirrymme uuteen merkkiin, niin saamme siitä varmasti molemmat uusia etuja ja hyötyjä. Odotamme innolla yhteistyötä ja tulevaa salibandykautta” Kertoo Timo Heino Intersport Erä-Urheilusta

”Olin positiivisesti yllättynyt, kun Oxdogin edustaja lähestyi seuraamme. Sopimusehdotuksen sisältö kertoi heti selvää kieltä siitä, että he haluavat aidosti yhteistyöhön kanssamme. Neuvottelut käytiin alusta loppuun hyvässä hengessä ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Oxdog on suosituimpia merkkejä jo nyt pelaajiemme keskuudessa ja on suuri ilo ja kunnia päästä tekemään yhteistyötä kovassa nosteessa olevan Oxdogin kanssa.”

Intersport Erä-Urheilu on puolestaan meidän pitkäaikainen kumppani ja heidän kanssa toiminta on ollut luontevaa ja asiat ovat sujuneet hyvässä yhteishengessä”, kertoo Josba Juniorit ry:n hallituksenpuheenjohtaja Jarkko Ronkainen.