Josba oli tehoton Lappeenrannassa

Veeti Naakka oli Josban maalintekijöitä Lappeenrannassa.

 

Josban kevätkausi alkoi tahmeasti Lappeenrannassa. Puolitoista erää pelattiin heikosti ja toiset puolitoista erää hyvin. Se ei kuitenkaan riittänyt ja isäntäjoukkue NST vei kamppailun lopulta 7-3 (3-0,1-1, 3-2).

–        Avauserässä oltiin jäljessä. NST sai siihen vielä kaksi helppoa riparimaalia. Pelattiin jotenkin liian varovasti ja kaukana vastustajasta, valmennustiimi arvioi heikkoa alkua.

Toinen erä oli selvästi Josban hallussa. Joukkue onnistui luomaan runsaasti hyviä maalipaikkoja, mutta tehot jäivät heikoksi. Vastustajan maalivahti onnistui myös erinomaisesti.

–        Kolmannen erän alkuun saatiin vaparimaali kuviosta joka oli juuri hetkeä aiemmin suunniteltu. Rankkarista vielä toinen kavennus ja me oltiin siinä vaiheessa hyvin pelissä mukana.

Tilanteessa 4-3 oltiin juuri lähdössä viimeiselle kympille kun syntyi tilanne joka jäi josbalaisia harmittamaan. Hyökkäävää pelaajaa lyötiin mailaan ja Josba jäi odottamaan jäähyvihellystä. Sitä ei kuitenkaan tullut ja vastustaja hyödynsi tilanteen 5-3 maalilla.

–        Ei oltu siinä kohdassa tarpeeksi hereillä eikä siitä saatu enää peliin uutta otetta.

Loppunumerot NST teki tyhjään maaliin.

–        Nihkeätä oli. Meillä oli hyviäkin jaksoja, mutta ei saatu niistä palloa sisään. Omissa käsissä oli tämä peli, mutta tehotonta oli tänään, kapteeni Juho Väisänen kertasi.

–        NST teki melkein kaikista paikoista jotka se sai luotua. Me jouduttiin tekemään hirveästi töitä yhdenkin maalin eteen, Väisänen harmitteli.

Josban maalintekijät olivat Veeti Naakka (1+0), Niklas Räty (1+0) ja rankkarissa onnistunut Eetu Kuittinen (1+0). Syöttöpisteille pääsivät Jere Sivonen (0+1) ja Aleksi Matikainen (0+1).

Pelin luonnetta kuvaa myös se, että Josban maalissa Tuomas Tokila torjui vain seitsemän kertaa. Isäntien maalilla Jarkko Monthanille tilastoitiin 13 torjuntaa.

Josban kokoonpanosta loukkaantui taas kaksi pelaajaa. Alkuviikko näyttää miten vakavia vammat ovat.