Josba nuukahti loppuminuuteilla Erän vieraana

Pelikellossa oli aikaa enää reilut kuusi minuuttia, kun Josba johti vielä Tapanilassa 5-4. Juuri tätä ennen olivat sekä Petri Väänänen että Tatu Könönen olleet läpiajoissa, mutta tällä kertaa Erän maalivahti Strandberg vei pitemmän korren. Ja sitten kävi, kuten usein käy, jos ei omaa etsikkoaikaansa käytä: Erä naulasi kaksi pikamaalia, toisen vapaalyönnistä merkkausvirheen seurauksena, toisen heti perään keskisektorista .

Tässä vaiheessa edellisen illan TPS-ottelun fyysiset rasitukset alkoivat näkyä henkisesti vaikeiden takaiskujen jälkeen. Loppuluvut 8-5 Erä teki tyhjiin.

Vaikka tappio tulikin, oli ottelussa paljon hyvääkin. Pikkuhiljaa Josban tekemisen taso on parantunut sille tasolle, että voidaan haastaa mikä tahansa ryhmä. SPV- ja TPS- voitot eivät tosin paljon lämmitä, mikäli kauden viimeisissä neljässä ottelussa ei voittoja heru. Tällä hetkellä Josba on toiseksi viimeisenä yhdeksällä pisteellä tasapisteissä viimeisenä olevan Ilveksen kanssa- Josban maaliero on tamperelaisia parempi.

Seuraavassa ”kotipelissä” 23.2. Kontilahdella hyvin todennäköisesti ratkotaankin sitten ensi kauden divarikomennuksia. Tosin sitä ennen Josba matkustaa hornankattilaan Loviisaan ensi lauantaina ja Ilves kohtaa Oulussa kymmenen pisteen Oulun. Luvassa on siis kaikilla joukkueilla todella merkityksellisiä pelejä aivan runkosarjan loppuun saakka.