Josba matkaa Sipooseen taistelemaan sarjapaikastaan

Lauantaiaamuna bussi starttaa kohti Sipoota neljänteen liigakarsintaotteluun. Ottelusarja on tällä hetkellä 2-1 Josban eduksi, ja SM-liigapaikkaan tarvittavaan kolmanteen voittoon on vielä ainakin 60 kilometriä matkaa.

Kaikki ottelut ovat olleet ns. maalin pelejä, eli voittaja on selvinnyt vain maalin erolla. Kolmannessa ottelussa Joensuussa tiistaina Josba näytti jo kolmannessa erässä karkaavan omille teilleen, kunnes ÅIF teki viiteen minuuttiin viisi maalia ja siirtyi 5-7- johtoon. Peli tuntui taas kääntyvän sipoolaisille, mutta sitten Josba laittoi pakon edessä isompaa vaihdetta silmään tehden vielä kolme maalia Perttu Puskan maalatessa pallonriiston jälkeen loppuluvuiksi 8-7 kotivoiton.

Kolmannen pelin kaltaista hurlumheitä ei Josban leirissä seuraavaan peliin toivota. Pelin täytyy kestää läjässä koko ottelun ajan loppusummeriin saakka ja helppojen virheiden määrä täytyy saada pienemmäksi. Josba lähtee Sipooseen vain 17:n pelaajan voimin, kun Jaakko Sariolakin loukkasi kyynärpäänsä edellisessä ottelussa. Hänen tämän kauden pelinsä on siis pelattu.

Lauantain ottelussa täytyy hermokontrollin olla hallinnassa ja suorittamisen täydellisen keskittynyttä, jotta liigapaikka varmistuisi jo lauantaina. Tarvittaessa ratkaiseva viides ottelu pelataan sunnuntaina klo 18 Enon liikuntahallissa. Ottelua voi seurata salibandyliigan tai tekstitv:n sivuilta.