Josba M35 ottelutuloksia

Raportti 22.11.2014 pelatusta alkusarjan turnauksesta Lappeenrannassa.

Josban ikämiesporukka on herätetty henkiin Tevion Tonin toimiessa joukkueen kokoajana ja GM:nä.

Lappeenrantaan lähdettiin lauantaina pelaamaan ensimmäistä alkusarjaturnausta. Vastaan asettuivat PoNoVo Lappeenrannasta, O2 Jyväskylästä ja Fishcocks Kuopiosta.

Olimme reissussa 12 pelaajan voimin, eli 11 kenttäpelaajaa ja maalivahti Jarno ”Ahma” Kettunen. Kentälle astelivat Aki Seppälä, Sami Matikainen, Miikka Hulmi, Jani Röyti, Toni Tevio, Markus Ketonen, Petteri Halonen, Ville Kuusela, Hannu Voutilainen, Tommi Hiltunen ja allekirjoittanut. Eli melkoinen legendojen joukko oli kasaan haalittu ja lisää äijiä astuu ruotuun pelien edetessä.

Saavuimme pelipaikalle ja aloitimme valmistautumisen otteluun. Vastustajat olivat heti kättelyssä henkisesti lyötyjä tämän nimekkään kaartin edessä. Kuulinpa jopa kommentin:”Onko ne kaikki täällä, enää Ketonen puuttuu…” ja sieltähän ikijosba sitten saapuikin ja halli hiljeni.

Ensimmäisenä vastaamme asettui isäntäjoukkue PoNoVo. Jo ensimmäisessä vaihdossa peli käytännössä ratkesi, kun lappeenrantalaiset huomasivat, ettei heidän vauhtinsa tule riittämään. Peli päättyikin ennen aikojaan iskettyämme taululle 12-0 – junnusäännöt…

Seuraava ottelu olikin paljon tiukempi. Kävi nopeasti ilmi, että tästä alkulohkosta luultavimmin O2 on meidän lisäksemme se toinen joukkue, joka etenee välisarjaan. Jyväskyläläisetkin saanevat vielä nipun kovia pelimiehiä remmiinsä. Paremmalla jalalla veimme tiukan taiston toisen erän 1-0 maalilla. Kolmannessa jyskyläiset jo hyytyivät, eivätkä uhanneet Ahman toistakaan nollapeliä.

Meille oli oteluohjelmassa merkitty myös seuraava ja viimeinen peli. Olisimme saaneet pitää tunnin tauon, mutta sovimme vastustajan ja tuomarien kanssa, että 10 minuutin verryttely riittää. Näin ollen taas peli käyntiin vaikkakin jaloissa painoi jo jonkin verran. Tavoitteena oli lyödä taululle taas ennenaikaiseen katkaisuun riittävät lukemat, mutta vastustaja sinnitteli kiitettävästi. Kolmannessa erässä ja tilanteessa 11-0, viimeisen maalin hurja metsästys päättyi niin tutusti. Pitkä hyökkäys, väsyneet jalat, pallon menetys ja vastustajan 3-1 vastahyökkäys. Ahma sivuttaisliikkeeseen poikittaissyötöllä ja nolla meni… Peli päättyi sittemmin 11-1.

Tästä on kyllä helppoa jatkaa seuraavaan turnaukseen joulukuussa Jyväskylässä. Porukassa oli aivan loistava henki ja todella josbalainen, työteliäs, mentaliteetti. Hienoa oli pelata ja olla mukana.

Jari Kurttila, Josba ry:n nykyinen puheenjohtaja, edustusjoukkueen joukkueenjohtaja ja rumpuryhmän vimmainen jäsen.

M35 TULOSPALVELU
Joukkueessa pelaa huhujen mukaan mm. Hulmi, Tanskanen, Seppälä, Ketonen, Tevio, Salmela, Matikainen, Turunen, Halonen, Kuusela, Voutilainen, Hiltunen, Röyti, Tähkä, Häkkinen, Tykkyläinen, Kurttila, Tarvainen, Suhonen, Kettunenx2, Suntila, Hämäläinen…