Josba lähtee karhun kaatoon

Kuvateksti:  Juho Väisänen toivoo äänekästä kannustusta sunnuntaina.

 

Josban edustusjoukkueen pitkän pitkä vieraspelikiertue vetää yhden viikonlopun henkeä ja pelimiehet pääsevät sunnuntaina pitkästä aikaa kotiyleisön eteen. Vieraaksi areenalle saapuu Porin Karhut.

Kapteeni Juho Väisänen on nähnyt, että Josban peli on kehittynyt oikeaan suuntaan viimeisimpien kierrosten aikana.

– Suurin kehitys on tapahtunut puolustuspelaamisessa ja karvauksessa. Ollaan saatu syyskautta leimanneita omia virheitä ja lahjotusmaaleja pois.

Joukkue ei tälläkään kaudella ole säästynyt loukkaantumisilta ja juuri nyt on taas menossa jonkin sortin loukkisuma.

– Ainahan loukkaantumiset tuottaa valmennukselle harmia, mutta ainakin tämän viikon reenien perusteella saadaan hyvät kolme kenttää jalkeille, Väisänen vakuuttaa.

–  Onneksi meillä on rosterissa niin paljon laatu-ukkoja, että ei kaadu touhu näihin loukkeihin vaikka tärkeitä ukkoja onkin pois.

Viime viikonloppuna Josba otti kaksi makeaa vierasvoittoa. Väiskin mielestä ne kertovat, että henkinen kantti on hyvässä kunnossa.

– Meillä touhu lähtee siitä, että saadaa huumori kohalleen, pelataan hymy huulilla ja pidetään yhdessä hauskaa. Ja varsinkin viime reissulla saatiin hyvä meininki päälle ”NBA” vaihtopenkin kautta, kapteeni valottaa joukkueensa salaisuuksia.

Porin Karhuja vastaan josbalaiset pelasivat vieraissa tasan 5-5 juuri joulun alla. Toinen kohtaaminen tuleekin nyt aika nopeasti.

– Sunnuntaina suosittelen lämpimästi raahautumaan areenalle seuraamaan laatusäbää. Parasta paikan päällä, Väisänen kannustaa.

Ottelu alkaa sunnuntaina kello 15.