Josba lahjoitti pisteet Steelersille

Josban peli oli terävöitynyt viikossa selvästi, mutta viimeistely ontui pahasti kotiottelussa Steelersiä vastaan. Pisteet lähtivät Hämeenlinnaan maalein 3-5 (1-1, 1-2,1-2). Steelers sai Joensuusta voiton halvalla.

–  Hallittiin peliä selvästi, mutta meiltä puuttui laatu suorituksista niin vedoissa kuin syötöissäkin. Lahjoitettiin aivan liikaa paikkoja vastustajalle, summasi päävalmentaja Antti Ruokonen.

Josban peli oli parasta ensimmäisessä erässä. Ainakin kolme tolppaa kolahti ja osa laukauksista pomppi jopa maalivahdin takaa takaisin kentälle. Ruokosen mukaan niistä olisi pitänyt pari maalia tehdä.

Toisessa ja kolmannessa erässä pallo oli Josban hallussa pitkiä pätkiä, mutta miehet juuttuivat pyörimään kulmissa eikä kunnollisiin tekopaikkoihin päästy. Vastustaja tukki tehokkaasti keskustan omassa päässä ja puolustus pysyi tiiviinä. Josban pallonmenetyksistä Steelers teki vastaiskumaalit.

– Siihen olen tyytyväinen, että pystyttiin hallitsemaan peliä olihan vastassa sarjan laadukkaimpia ryhmiä.

Josban tehokkain oli Eetu Lehtiniemi kahdella maalilla (2+0). Eetu Sorvali onnistui maalinteossa kerran (1+0). Yhden syöttöpisteen mieheen saalistivat Jere Sivonen, Aleksi Ahokas ja Samu Juvonen.

Kummankaan joukkueen valmentajat eivät olleet tyytyväisiä tuomarityöskentelyyn ainakaan tuomittujen rankkareiden osalta. Steelers sai kaksi rangaistuslaukausta, mutta Jesse Huurrekorpi torjui komeasti molemmat.

– Toisesta tuli sitten ylivoimamaali ja toinen tappoi meidän kirin kolmannessa erässä, Ruokonen harmitteli kiukkuisena.

Huurrekorpi torjui ottelussa 32 laukausta. Steelersin maalivahdille kirjattiin 27 torjuntaa.

Josban tiukka viikonloppu jatkuu sunnuntaina pitkällä matkalla Porin Karhujen vieraaksi.