Josba kukisti Welhot rankkareilla

Josban harjoituspelirupeama eteni torstaina Kuopiossa mallikkaasti Welhoja vastaan. Vaisun alun jälkeen joensuulaiset nousivat tappioasemasta tasoihin ja rankkareilla 5-6 voittoon (2-0, 2-3, 1-2).

– Welhot on ennakoitu Divarin kärkijoukkueisiin ja harjoituspelit osoittavat meille oman tasomme. Paransimme ensimmäisessä kohtaamisessa koko ajan ottelun loppua kohden, kehuu päävalmentaja Antti Ruokonen joukkuettaan.

Tappiollisen avauserän jälkeen Josba paransi karvaustaan ja se tuottikin tulosta.

– Mielestäni pelinlukutaito on kehittynyt viime kaudesta. Lisäksi oli arvokasta huomata, että kokoonpanoissa tehdyt muutokset toimivat hyvin. Siirrettiin puolustajia hyökkäykseen ja hyökkääjiä puolustukseen, ja roolit onnistuivat.

Kolmannen erän tasoituksen jälkeen pelattiin maaliton jatko-aika ja päädyttiin rangaistuslaukauksiin. Josbalta rankkareissa onnistuivat Joona Kettunen ja Eetu Sorvali. Joona Pesonen torjui tylysti kaikki Welhojen yritykset ja Josba pääsi tuulettamaan vierasvoittoa.

Josban maalintekijät ottelussa olivat Miro Kämäräinen (1+1), Eetu Sorvali (1+0), Jesse Reijonen (1+0), Aleksi Ahokas (1+0) , Eetu Kuittinen (1+0).

Syöttöpisteille pääsivät Samu Juvonen (0+2), Niklas Räty (0+1) ja Juuso Lehtiniemi (0+1).

Josba on voittanut harjoituspeleissä Lappeenrannan NST:n kahdesti ja Kuopion Welhot kerran. Toinen harjoitusottelu Welhoja vastaan pelaataan Areenalla maanantaina 5.9. kello 18.30 alkaen.

Kuvateksti: Joona Pesonen on hyvässä vireessä. Takana on onnistunut harjoituspeli Lappeenrannassa NST:tä vastaan  ja Kuopiossa Pesonen torppasi kaikki Welhojen rankkarit.