Josban tyttösäbä! TuuU mukaan!

Mukana on jo 25 tyttöä ja viisi mukavaa tyttö ohjaajaa! Tule sinäkin ja ota kaveri mukaan!
Josba on käynnistänyt yhteistyössä TuuU:n kanssa tyttösalibandyjoukkueet E-03-04, F-05-06 ja G-07-08 -ikäluokiln.
Samat ikäluokat jatkavat yhdessä myös kaudelle 2015-2016 sääntöuudistuksen seurauksena
.

Ajatuksena on saada joka ikäluokalle omat treenivuorot kunhan tyttöjä riittävästi.

Harjoitusajat:

tyttosalibandy_300x138 To klo 18:30-19:30 Joensuu Areena. (12.2, ja 26.2 peruttu)
Pe klo 17:00-18:00 Pielisjoen koulu. Pappilantie 2, 80260 Joensuu.

Su 15.2 tyttöjen näytöspeli klo 17:00 Josba – TPS erätauolla Joensuu Areenalla.
La 14.3 harkkapelit Joensuu Areenalla
Kahden viikon ilmainen kokeilu!

Lisätiedot: Junioritoimintavastaava Janne Ruuskanen 045 234 7484 tai toimisto@josba.fi

http://www.tyttosalibandy.fi/26

Tyttösäbän ABC:

A = Aloittaminen
Salibandyn aloittaminen on helppoa. Oikeastaan et tarvitse muuta kuin sisäpelivarusteet ja olet valmis kaukaloon. Alussa perustaidot karttuvat nopeasti ja pääsee mukaan pelaamisen fiilikseen.
H = Haasteita huipulle asti
Salibandyssa on mahdollista nousta lajin maailman huipulle. Suomi on johtava salibandymaa ja harjoitusolosuhteet mahdollistavat kehittymisen huippupelaajaksi. Mikäli kunnianhimoa riittää, tavoitteena voivat olla naisten Salibandyliiga ja tyttöjen & naisten maajoukkueet.
J = Joukkue
Joukkuelajina salibandy on tiimityötä. Jokainen pelaaja on tärkeä osa joukkuetta ja vain yhdessä tekemällä on mahdollista päästä tavoitteisiin. Joukkueessa toimiminen on vähän kuin elämänkoulua, oppii tulemaan toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kohtaamaan haasteita. Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta!
M = Maila
Maila on kenttäpelaajan tärkein työväline, joten siitä pidetään hyvää huolta. Moni pelaaja tuunaa eli virittää kaupasta ostetun mailan oman näköisekseen vaihtamalla mieleisen värisen gripin tai sopivan pehmeän lavan. Oman mailan voi myös merkata esim. pelinumeroa vastaavalla tarralla tai muilla koristeilla, jotta sen erottaa toisten mailoista.
O = Omaksi iloksi
Salibandya voi harrastaa eri tasoilla. Lajia voi pelailla omaksi iloksi kivojen kavereiden kanssa ja pitää hauskaa. Kaikkien ei tarvitse pyrkiä huipulle, salibandy käy hyvin lajiksi silloinkin, jos haluaa vain pelailla ja viettää aikaa kavereiden kanssa.
T = Taitopeli
Salibandyssa taito-ominaisuudet ovat tärkeämpiä kuin fyysisyys, joten laji sopii erityisen hyvin tytöille. Valtteja ovat mailatekniikka, ketteryys ja pelikäsitys. Näitä kaikkia voi jalostaa hyvällä harjoittelulla, joten menestymiseen ei tarvita niinkään tiettyä fyysistä ominaisuutta, vaan intoa treenailla kikat ja kuviot kuntoon.
Y = Ystävät
Tyttösalibandy on paljon muutakin kuin peli – lajin parista saa joukkueellisen kavereita! Joukkueen kanssa tulee vietettyä paljon aikaa treeneissä ja kentän ulkopuolella. Yhdessä kasvaminen ja ryhmässä toimiminen yhdistävät, niinpä joukkuekavereista kasvaa vuosien varrella hyviä ystäviä.