Josba kapealla rosterilla Tampereelle

Josban edustusmiehistö lähtee viikonlopuksi Tampereelle pelaamaan sarjakärki Classicia  ja pudotuspelipaikkaa kärkkyvää Nokian KrP:tä vastaan.

Perjantain otteluun joensuulaiset saavat kokoon juuri ja juuri kolme kentällistä. Poissa ovat Gröhn, Moilanen, Matikainen, Ketonen, Särkelä, Kinnunen, Sveitsiin palaava Stäuffer, Laukkanen sekä farmisopimuksen puolelta Kämäräinen. Kun viidellä ensimmäiseksi mainitulla pelaajalla liigapelejä on koossa miljoonan verran, on kokoonpanon kahdella nuorimmalla, Rädyllä ja Sivosella niitä yhteensä kaksi kappaletta aloituskokoonpanossa, Toisaalta nuorukaiset saavat erinomaista kokemusta omiin B- ja C-junioripeleihinsä. Lisäksi heidän pelaamisensa antanee motivaatiota myös muille juniori-ikäisille josbalaisille mahdollisuudesta liigapeleihin.

Itse otteluihin Josba lähtee altavastaajana. Pelillisesti tärkeintä on saada pikkuhiljaa oman pään puolustus parempaan kuntoon sekä ns. helppojen virheiden määrä pienemmäksi.

Vastustajilla on nimimiehiä tulvaksi asti aina Vänttisestä Pihan kautta Johanssoniin ja Nymaniin, joten Josban on venyttävä parhaimpaansa Tampereella, mikäli halajaa lihottaa laihaa pistepussiaan.  Mutta onneksi, pallopelin ollessa kyseessä, otteluiden pisteitä ei jaeta ennen loppuvihellystä…

Ottelua voit seurata reaaliaikaisesti salibandyliigan sivuilta.