JOSBA JUNIORIT RY HAKEE SEURATYÖNTEKIJÄÄ

 

Josba Juniorit ry on vuonna 2010 perustettu joensuulainen junioritoimintaan erikoistunut salibandyseura. Kaudella 2017-18 seuralla on poikajoukkueita kaikissa ikäluokissa aina H1-ikäisiin (-12-13 syntyneet). Pohjois-Karjalan suurimmassa poikajuniorisalibandyseurassa pelaa joensuulaisten lisäksi lapsia myös seudun muista kunnista. Tyttöjunioritoiminta käynnistettiin kaudella 2014-2015. Kaudella 2017-18 Josbassa on kaksi naisten ja kolme tyttöjen joukkuetta. Nuorimmat poika- ja tyttöjuniorimme aloittavat harrastuksen Salibandykouluissamme. Seuralla on yli 400 lisenssipelaajaa sekä osa-aikaiset valmennuspäällikkö ja seurakoordinaattori sekä yli sata vapaaehtoistoimijaa.

Josba juniorit ry hakee seuratyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Hänen työnkuvaan kuuluvat seuran hallintoon, laskutukseen ja varustehankintoihin liittyvät tehtävät. Lisäksi tapahtumien ja toiminnan markkinointia ja järjestelytehtäviä ja seuran vapaaehtoisten toimihenkilöiden avustamista sekä muita erikseen määriteltyjä projekteja tai tehtäviä. Tehtävän sisältöä voidaan muokata siihen sovittavan viikkotuntimäärän, tehtävän tarkoituksenmukaisen järjestämisen, tehtävään valittavan ydinosaamisen tai muun perustellun syyn johdosta.

Mitä odotamme hakijalta:

  • monipuolisia tietoteknisiä valmiuksia sekä sujuvaa kieliopiltaan oikeaa tekstin tuottokykyä
  • urheiluseuratoiminnan tuntemusta, hyviä organisointi- ja tapahtumajärjestelytaitoja
  • hyvää viestintä- ja vuorovaikutustaitoa sekä yhteistyökykyä
  • oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta, itsensä motivointitaitoa sekä hyvää kokonaisuuksien hahmottamiskykyä

Lisäksi hakijan eduksi luetaan aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä seuroissa sekä ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Työaika sijoittuu lähinnä päiväaikaan, mutta tapahtumiin liittyen kyseeseen voi tulla myös ilta- ja viikonlopputyötä. Osa hakijoista tullaan haastattelemaan.

Lisätiedot: Arto Näsänen, puh. 0400 -256 266 tai yhteydenottopyynnöt osoitteeseen toimisto(at)josbajuniorit.fi

http://www.josba.fi/seura/josba-juniorit-ry/

Työpaikan osoite: Joensuu

Palkkaus: sovitaan erikseen ja riippuen erityisesti viikkotuntien määrästä (Max. 20h/viikko)

Työ alkaa: aikaisintaan 15.12.2017 tai erikseen sovittuna aikana.

Työaika: osa-aikatyö (Max. 20h/viikko).

Työn kesto ja koeaika: Määräaikainen sopimus 31.5.2018 asti, koeaika 2 kuukautta.

Haku päättyy: 4.12.2017.

Vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen toimisto(at)josbajuniorit.fi. Nimeä hakemuksesi: Hakemus, seuratyöntekijä, oma nimi