Josba Juniorit kauden päättäjäiset 2018

Josba Juniorit ry järjestää ti 15.5. klo 18.00 – 20.00 urkkatalolla kauden päättäjäistapahtuman. Tapahtuman ohjelmassa on palkitsemiset, löytyy tekemistä koko perheelle, sekä tapahtumassa kahvi / mehutarjoilu. Tervetulleita ovat kaikki kuluneella kaudella toiminnassa mukana olleet valmentajat, toimijat, pelaajat ja muut taustajoukot.

Jokainen ikäluokka palkitsee jokaisesta joukkueestaan Vuoden Josbalaisen. Tapahtumassa tahdotaan myös kunnioittaa arvokasta arkista työtä tekeviä toimihenkilöitä, sillä tapahtumassa palkitaan myös vuoden joukkue, vuoden valmentaja ja vuoden positiivisin seuratoimija.

Vuoden positiivisin seuratoimija voi olla kuka tahansa, joka on mukana minkä tahansa Josbalaisen joukkueen toiminnassa. Positiivinen seuratoimija saa ympärillään kaikki muut hyvälle tuulelle.

Seura valitsee myös Vuoden tyttöjuniorin, sekä vuoden poikajuniorin, jotka ovat edustaneet seuraa esimerkillisesti, harjoitelleet tunnollisesti, sekä haastaneet itseään kilpailullisesti salibandynpelaajana.

Seuran palkitsemia ovat siis; vuoden joukkue, valmentaja, positiivisin seuratoimija, vuoden tyttöjuniori, vuoden poikajuniori. Seuran palkittuja voit ehdottaa sähköpostitse osoitteeseen toimisto@josbajuniorit.fi torstaihin 10.5. klo 15.00 saakka.

Tervetuloa jokaiselle seuralaiselle mukaan kauden päättäjäisiin! Tehdään tästä yhteisöllinen ja hieno tapahtuma yhdessä!