Josba Juniorit ja Jopox Oy yhteistyöhön ensimmäisenä Pohjois-Karjalan alueella!

 

 

Josba Juniorit kehittää seuratoimintaansa ottamalla käyttöön Jopox Pro -toiminnanohjausjärjestelmän.

Jopoxia on kehitetty jo yli 15 vuoden ajan urheiluseurojen tarpeet huomioon ottaen. Järjestelmää käyttää tällä hetkellä jo yli 170 urheiluseuraa ympäri Suomen ja määrä kasvaa jatkuvasti.

Jopox Pro -järjestelmä antaa seuroille mahdollisuuden kehittää omaa toimintaansa juuri siihen suuntaan, minkä seura itse kokee tarpeelliseksi. Järjestelmä mahdollistaa myös jatkossa seuratoiminnan kehittämisen, eikä yksittäisiin tarpeisiin tarvitse lähteä keksimään yksittäistä ratkaisua, vaan kaikki toiminnot ja koko seura saadaan toimimaan yhden ja saman järjestelmän alla.

Josba Junioreiden johtokunta on kehittänyt seuran infraa hallituin askelin. ”Haluamme olla alueellamme suunnannäyttäjä myös järjestelmä asioissa ja valitsimme kasvumme tueksi parhaan mahdollisen toiminnanohjausjärjestelmän Jopoxin seuran hallinnointia ja joukkueita tukemaan. Hyvät perustat seuratoiminnan ohjaukselle Jopoxin kautta luovat valmiudet hallittuun kasvuun. Tämä on osa meidän suunnitelmallista kehittymistä sähköistenpalvelujen käyttöön. Myös mukana tulevat uudet nettisivut ovat nykyaikaiset ja sähköinen talouden hallinta ottaa taas ison askeleen eteenpäin. Joukkueiden pukukopissakin tulee vilskettä myös virtuaalisesti, kun pelaajat, vanhemmat ja joukkueen toimijat pääsevät Jopoxia käyttämään. Työkalut auttavat valmentajia, joukkueita, vanhempia ja toimihenkilöitä keskittymään siihen,mikä on tärkeintä: urheiluun ja innostavaan seuratoimintaan.”

 Jopoxin myyntipäällikkö Jaakko Isokoski on mielissään päästessään tekemään yhteistyötä Josba Junioreiden kanssa: ”Josban kanssa yhteistyön aloittaminen oli todella helppoa, seuralla oli selkeät tarpeet, joihin me Jopoxissa pystyimme vastaamaan. Kaikesta myös näki, että Josbassa on hyvä ja sitoutunut porukka koossa, jolloin yhteistyön käynnistäminen on sujuvaa. Tulevaisuuden osalta on selkeät askeleet, mitä lähdetään kehittämään yhdessä, mutta perusasioista on aina hyvä lähteä liikkeelle ja laittaa ns. kivijalka kuntoon.

Lisäksi olen iloinen siitä, että saatiin ensimmäinen Jopoxseura myös tänne Joensuuhun.”

Jopoxin palveluihin voitte tutustua tarkemmin täältä: www.jopox.fi

HUOMIOITHAN MYÖS UUDET JUNIOREIDEN NETTISIVUT : www.josbajuniorit.fi