Josba junioreilta 4 joukkuetta SM karsintojen 1. vaiheessa

Tulevana viikonloppuna pidettäviin junioreiden SM-karsintojen 1. vaiheeseen osallistuu Josba junioreilta 4 joukkuetta. B-, C1- ja C2-poikien lisäksi mukana ovat nyt myös C-tytöt. B-poikien karsintalohko pelataan Lappeenrannassa, C1-pojilla Torniossa ja C-tytöillä Hämeenlinnassa. C2-poikien 1. vaiheen turnaus on kotiturnaus ja se pelataan Joensuun Areenassa.

B-pojat

Josba B:n SM-karsinnat pelataan Lappeenrannassa, jossa kohtaavat lohkot I ja J. Josba kohtaa lauantaina lohkonsa peleissä OLS II ja isäntäjoukkue NST/Voiman. Lohko I:n paremmuutta mittaavat KooVee, M-Team ja SB Vantaa. Lohkovoittajat pelaavat sunnuntaina suorasta SM-sarjapaikasta ja ottelun häviäjä jatkaa seuraavan viikonlopun jatkokarsintoihin. Lohkojen toiseksi tulleet joukkueet jatkavat suoraan SM-karsintojen kakkosvaiheeseen. Lohkokolmoset pelaavat sunnuntaina pääsystä jatkokarsintoihin, häviäjä jää aluesarjaan.

B ikäluokassa SM-karsintoihin osallistuu 51 joukkuetta, joista 12 pääsee SM-sarjaan ja 12 valtakunnalliseen 1-divisioonaan.

Josba B lähtee matkaan motivoituneena ja hyvin valmistautuneena, alla mukavasti eritasoisia harjoituspelejä. Kahden ikäluokan (-00 ja -01) porukassa on hyvä joukkuehenki ja tekemisen meininki.

Reaaliaikainen tulospalvelu
1. vaiheen otteluohjelma
Sarjajärjestelmä

C1-pojat

C1-pojat lähtevät tulevana perjantaina ajelemaan kohti Torniota. Viikonloppuna siellä pelataan lohko E:n SM-karsinnat. Josban kanssa samassa lohkossa pelaa Nokian KRP, Tiikerit ja SBT Tornio. Lohkon voittaja pääsee suoraan SM-sarjaan. Lohkon toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet pelaavat SM-karsintojen toisessa vaiheessa seuraavana viikonloppuna. Lohkon neljänneksi sijoittunut jää aluesarjaan.

C1 ikäluokassa SM-karsintoihin osallistuu 35 joukkuetta, joista 12 pääsee SM-sarjaan ja 12 valtakunnalliseen 1-divisioonaan.

Josban C1 on harjoitellut ahkerasti ja lähtee innokkaasti hakemaan karsinnoista SM-paikkaa. Pojilla on loistava joukkuehenki ja hyvä asenne tekemiseen.

Reaaliaikainen tulospalvelu
1. vaiheen otteluohjelma
Sarjajärjestelmä

C2-pojat

Viikonlopun karsintojen ”helmenä” Josban 03- ikäiset pelaavat kotiturnauksen Joensuun Areenalla.

Josban kanssa samassa lohkossa pelaa Eräviikingit, SB Welhot ja USB. Pelit Areenassa alkavat lauantaina klo 14 paikallisderbyllä Josba- SB Welhot. Lohkon voittaja pääsee suoraan sm- sarjaan. Lohkojen toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet pelaavat karsintojen toisessa vaiheessa seuraavana viikonloppuna sm- sarjapaikoista.

Josban C2- joukkue on harjoitellut kesän hyvin ja lähtee karsintoihin innokkaalla peli ilmeellä taistelemaan kovia vastustajia vastaan.

Tervetuloa seuraamaan ja kannustamaan kotijoukkuetta Areenalle viikonlopun peleissä! Kahvio palvelee koko karsintaturnauksen ajan!

Reaaliaikainen tulospalvelu
1. vaiheen otteluohjelma
Sarjajärjestelmä

C-tytöt

C-tytöt lähtevät karsimaan sm-sarjapaikasta tulevana viikonloppuna Hämeenlinnaan. Siellä pelataan C-tyttöjen osalta A-C-lohkot ja samaan aikaan Kontiolahdella E-ja F-lohkot. Näiden lohkojen voittajat pääsevät suoraan SM-sarjaan. Lohkojen toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet pelaavat vielä ristiin sunnuntaina ja niiden parien voittajat pääsevät myöskin pelaamaan SM-sarjaa kaudella 17-18.

Samassa lohkossa Josban C-tyttöjen kanssa pelaavat SB Heinola, Lasb ja Steelers Hämeenlinnasta. Steelers on ainoa joukkue Josban lohkosta, joka pelasi C-tyttöjen SM-sarjaa viime kaudella.

Josban joukkue on sopiva sekoitus kokemusta ja taitoa sekä nuorempien tyttöjen innokkuutta haastaa kentällä.

Reaaliaikainen tulospalvelu
1. vaiheen otteluohjelma
Sarjajärjestelmä