Josba Junioreiden kauden päättäjäisiä vietettiin urheilutalolla 15.5.2018

Oli vilinää ja huisketta urheilutalon katsomossa ja varsinkin kentällä, kun Josba Juniorit viettivät kauden 2017-2018 kauden päättäjäisiä.

Palkintoja olisi voinut jakaa vaikka kaikille hyvän harrastuksen parissa oleville, mutta perinteitä noudattaen valitsimme vuoden Josbalaiset kysymällä joukkueiden toimijoilta tämän kauden palkinnon saajat.

Lisäksi palkintokavalkaadiin otettiin vuoden joukkue, vuoden valmentaja, vuoden poika- ja tyttöjuniori sekä vuoden positiivisin seuratoimija. Nämä ehdokkaat sai seuran väki äänestää.

Vuoden joukkue on Josba B juniorit

Seuran ainoa joukkue joka pääsi pelaamaan valtakunnallista SM-sarjaa. Lisäksi 01 ikäluokka pelasi kolmatta kertaa peräkkäin valtakunnallista sarjaa. Petteri Kärjen ja Janne Ruuskasen pitkä työ palkittiin paikalla kiven kovaan BSM sarjaan. Pelaajat saivat kovia huipputason pelejä läpi kauden ja toimivat suunnannäyttäjinä tuleville valtakunnallista sarjaa tavoitteleville joukkueille.

Josba B juhlii maalia!
Josba B juhlii maalia!

Vuoden poika- ja tyttöjuniori

Tatu Havula

Pienen tauon jälkeen taas saatiin poikajuniori edustamaan seuraa ikäluokan virallisissa maajoukkuetapahtumissa. Tatu iski U16 maajoukkueen mukana kolmeen otteluun hienot tehopisteet hyökkääjän paikalta ja sijoittui kaksi vuotta vanhempien valtakunnallisessa BSM-sarjassa oman joukkueensa pistepörssin kärkininimeksi sekä BSM sarjan pistepörssin jaetulle toiselle sijalle!

Silja Kuusela

Silja on pelannut koko kauden sekä C- että D- tytöissä ja ollut molempien joukkueiden kantavia voimia. Silja voitti myös C-työttöjen sisäisen pistepörssin, vaikka on vielä D-ikäinen. Hän on ollut mukana maajoukkuetie FBA pelaajana ja Talenttileirillä. SIljalla on loistava asenne: hän osallistuu treeneihin aktiivisesti, on aina iloinen ja tulee kaikkien kanssa toimeen.

Vuoden Valmentaja on Johanna Turpeinen!

Johanna ”Jona” Turpeinen toimi viime kauden ajan Josba Junioreiden tyttösalibandykoordinaattorina ja sai seuran tyttöpuolen kasvamaan tasaista vauhtia. Arjen laatu on treeneissä ollut korkealla, sillä Jona on saanut innostettua koko tyttösäbä-puolen valmennuksen vetämään erittäin laadukkaita ja monipuolisia fyysisiä harjoitteita, sekä lajiharjoitteet ovat myös olleet hyvin kehittäviä. Arjen hyvä laatu on näkynyt Josban tyttöjunioreiden sarjamenestyksessä kuluneella kaudella. Hänet on valittu maajoukkuetie FBA valmentajaksi sekä hän on toiminut myös talenttileireillä valmentajana.

Vuoden positiivisin seuratoimija on Eino Sammalisto!

Huumorimies Eino saa luotua jokaiseen tilaisuuteen rennon rempseän tunnelman, sekä piristettyä sekä muiden toimihenkilöiden kuin myös valmentajana pelaajien arkea. Eino on muiden seuran valmentajien, sekä oman ikäluokkansa pelaajien kesken suosittu hahmo.

Seuramme palkitut

 

Josba Juniorit onnitelee palkinnon saajia ja toivottavat menestystä myös tulevalle kaudelle!