Josba joulutauolle kuudentena

Tatu Havula johtaa Josban pistepörssiä syyskierroksen jälkeen. Tänään 0+3.

Josban hyvä vire ei jatkunut perjantain Loviisan reissusta sunnuntain kotipeliin. Sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuva KooVee vei sarjapisteet maalein 4-8 (0-4,2-0,2-4), ja nousi sarjakärkeen.

Josban avauserä oli sysimusta ja varmasti syksyn heikoimpia. Valmennusjohto myönsi, että mikään ei toiminut.

  • Oltiin todella huonoja. Karvattiin matalalta ja se taktiikka ei toiminut lainkaan. Peli meni aivan kävelyksi.

Toiseen erään Josba nosti karvausta ja peli muuttui hetkessä. Aapo Hämäläinen (1+0) ja Divarin ensimmäisen maalinsa tehnyt Tino Turunen (1+0) kavensivat pelin 2-4.

  • Toinen erä oli meiltä erittäin hyvä. Siinä oli läpiajoja ja muita tontteja tehdä ainakin 5-6 maalia.

Kolmannen erän kiri ei saanut kunnon vauhtia missään vaiheessa. KooVee hyödynsi Josban pari harmillista virhettä ja rokotti niistä. Josba hallitsi laukauksia kolmannessakin erässä, mutta Antti Kortetmaa torjui vieraiden maalilla erinomaisesti.

Josba sai pelissä neljä ylivoimaa, mutta heikoilla tehoilla. Jesse Reijosen (1+0) ylivoimaosuma kolmannessa erässä jäi ainoaksi.

Viimeiset minuutit kotijoukkue haki kavennusta kuudella viittä vastaan, mutta paineesta huolimatta vain Aleksi Matikainen (1+0) onnistui maalinteossa.

  • Meillä saattoi olla vähän huono valmistautuminen peliin, vaikka alla oli vierasvoitto.

Tatu Havula syötti kolme maalia (0+3) ja Veeti Naakka (0+1) yhden. Maalissa Jesse Huurrekorpi torjui 15 kertaa ja KooVee:n Kortetmaa 23 kertaa.

Josba jää joulutauolle Divarissa kuudennelta sijalta. Pelit jatkuvat 4. tammikuuta vieraissa Liminkaa vastaan.