Josba ja Welhot taas tasaisia

Ensi viikolla alkavaan Divariin valmistautuvien Josban ja Kuopion Welhojen toinenkin harjoitusottelu väännettiin tasaiseen tahtiin. Varsinainen peliaika päättyi Joensuu Areenassa tasan 3-3 (1-1, 2-1, 0-1).

Jatkoajalla Welhot onnistui tekemään voittomaalin vain 23 sekunnin pelin jälkeen. Viime viikolla Josba oli etevämpi rankkareilla, kun myös jatkoaika päättyi Kuopiossa tasan.

– Meillä oli riittävästi hyviä maalintekopaikkoja Divarin kärkeen ennakoitua joukkuetta vastaan, päävalmentaja Antti Ruokonen totesi tyytyväisenä.

Josba oli pelissä kuskin paikalla kaksi ensimmäistä erää, mutta kolmannessa erässä kotijoukkueen peli hieman notkahti. Welhot tuli ylivoimalla tasoihin ajassa 56.38. Jäähy tuli Josballe rikkeestä joka oli tulkinnanvarainen.

Josbasta pisteille ylsivät tällä kertaa Miro Kämäräinen (1+0),Jere Sivonen (1+0), Samu Juvonen (1+0) ja Juuso Lehtiniemi (0+1).

Josban maalissa loistivat hienoilla torjunnoille puoliksi ottelun pelanneet Joona Pesonen ja Jesse Huurrekorpi. Josba lähteekin Divariin kolmen tasavahvan maalivahdin voimin.

Josba pelasi kaikkiaan neljä harjoituspeliä, joista saldona oli kaksi voittoa NST:stä, voitto rankkareilla Welhoista ja jatkoaikatappio Welhoille.

– Jos Welhot on Divarin kärkijoukkueita, ei mekään tämän perusteella kovin kaukana siitä tasosta olla, Ruokonen summasi harjoituspelejä.

Divari käynnistyy Joensuussa perjantaina 16. syyskuuta paikallisottelulla Josba-LeBa Areenassa kello 18.

Kuvateksti: Samu Juvonen kuritti savolaisia maalin verran.