Josba Juniorit on aloittanut Veikkauksen verkkokumppanuuden

Hyvä urheilun ja seuramme kannattaja,

Seuramme on aloittanut yhteistyön Valon ja Veikkauksen verkkokumppanuuden merkeissä. Se on yhteistyömuoto, jossa Veikkauksen pelejä voi pelata oman urheiluseuran kotisivujen kautta.

Yhteistyöllä Valo ja Veikkaus haluavat olla mukana seuratoiminnan arjessa edistämässä seuran toimintamahdollisuuksia. Verkkokumppanuuden tavoitteena on, että seurassa lisääntyy tietämys Veikkauksesta ja veikkausvarojen merkityksestä suomalaiselle liikunnalle, nuorisotyölle, taiteelle ja tieteelle sekä vastuullisen pelitoiminnan merkityksestä ja urheilupeleistä osana urheilun seuraamista.

Tästä on seuralle myös välitöntä hyötyä. Palvelun avulla voit pelata kaikkia Veikkauksen pelejä ja samalla tuet arvokasta seuratyötä ja jokainen pelattu pelisi lisää seuramme palkkiota yhteistyöstä. Veikkauksen pelien ikäraja on 18 vuotta.

Mikäli pelaat Veikkauksen pelejä, tee se jatkossa nettisivujemme laidasta löytyvän bannerin kautta. Veikkaus maksaa jokaisesta sivumme bannerin kautta pelatusta pelistä provision seurallemme, eikä se tuo pelaajalle mitään lisäkustannuksia.

Pelaa siis pelejä aina veikkauksen bannerin kautta, tai jos haluat, liität seuraavan osoitteen tietokoneesi tai mobiililaitteesi kirjainmerkiksi:

https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=715951

Veikkauksen markkinointivideo verkkokumppanuudesta https://www.youtube.com/watch?v=1Q-dlj1JGp0&feature=youtu.be

JOSBA JUNIORIT KIITTÄÄ TUESTASI!