Josba hävisi Oulussa niukasti 4-3

Josba koki kirvelevän maalin tappion Oulussa sunnuntaina.

Ottelu oli koko ajan tasainen ja ratkaisu nähtiin kolme minuuttia ennen ottelun päätöstä, OLS:in saatua lähivaparin Josban maalin edustalta. OLS toimitti pallon pienen flipperipallottelun jälkeen ylänurkkaan joensuulaisten muurimiesten päiden vierestä. Sitä ennen Josballa oli mahdollisuus mennä johtoon viisi minuuttia ennen täyttä aikaa, kun OLS pelaaja rikkoi jäähyn arvoisesti. Markus Ketosen (2+0) ylärimalaukausta lähemmäs maalia  ei joensuulaiset päässeet. Vielä Oulun johtomaalin jälkeen oli Josballa pari loistavaa mahdollisuutta tasoittaa matsi, mutta laukaukset suuntautuivat tyhjästäkin maalista ohi.

Ottelu oli tasainen, mutta erikoista oli se, että Josban 58:sta laukauksesta ainoastaan kahdeksan päätyi OLS- maalivahdin torjuttavaksi, kun Lauri Hyytiäinen joutui taipumaan pallon tielle 22 kertaa OLS:in 64:stä laukauksesta. Laukaukset menivät yli tai ohi erittäin hyvistäkin maalipaikoista.

Josban tilanne on tukala sarjan hännillä, mutta positiivista on se, että viimeisessä neljässä pelissä Josba on tosissaan ollut voitossa kiinni aivan viime hetkiin saakka. Saldo näistä otteluista on voitto, tasapeli ja kaksi niukkaa tappiota.

Seuraavaksi Josba kohtaa vierasottelussa Oilersin.