Josba haki pisteen Porista

Kuvateksti: Ville Laasonen naulasi Porissa kaksi maalia. Kuva harjoituksista.

Josban peli luisti kaksi erää mallikkasti Porin Karhuja vastaan ja joukkue karkasi isänniltä parhaimmillaan jo 5-2 johtoon, mutta heikko kolmas erä tasoitti pelin. Kun jatkoaikakaan ei tuonut ratkaisua, tasattiin pisteet maalein 5-5 (2-2,2-0,1-3,0-0).

– Hallittiin 40 minuuttia ja vastustaja 20 minuuttia. Mutta ilme oli koko joukkueella loistava ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla, päävalmentaja Antti Ruokonen iloitsi.

Josballa oli toisessa erässä läpiajoja ja muitakin tontteja. Joensuulaislle tarjottiin kahta pistettä niillä hetkillä.

– Meillä oli siinä tontit naulata tämä peli niin, että tuskin olisi siitä vastustaja enää noussut. Mutta piste Porista on aina hyvä saavutus, täällä ei ole helppo pelata, Ruokonen arvioi.

Pelin tasaisuudesta kertovat myös maalivahtien torjunnat. Josban maalissa Joona Pesonen torjui 25 kertaa ja Karhujen Rasmus Österman 24 kertaa.

– Pesonen pelasi tänään hyvän ottelun, Ruokonen kiitteli.

Josban tehopistet jakaantuivat seitsemälle miehelle. Illan tehokkaimmat olivat Jesse Reijonen (1+2) ja Ville Laasonen (2+0). Josban muut maalit tekivät Juho Väisänen (1+0) ja Aapo Hämäläinen (1+0). Syöttöpisteille ylsivät Eetu Lehtiniemi (0+1), Joona Kettunen (0+1) ja ensimmäisen divaripisteensä hankkinut Kalle Toivanen (0+1).

Josban matka jatkuu Porista huomenna Sipooseen jossa vastassa on ÅIF kello 18 alkaen.