Josba Edustus ja Josba Juniorit allekirjoittivat yhteistyösopimukset Fat Pipen ja Intersport Erä-Urheilun kanssa

Josban Edustus ja Juniorit solmivat Fat Pipe mailoja ja tekstiilejä valmistava Power Stick Oy kanssa kolme kautta kestävän yhteistyösopimuksen. 

Sopimuksen  myötä Josban joukkueet siirtyvät käyttämään Fat Pipe -merkkisiä peliasuja. Tuleva kausi 2014–2015 on eräänlainen siirtymäkausi ja vielä on joitakin yksittäisiä joukkuekohtaisia sopimuksia voimassa ja jo aiemmin tilatut, edellisen toimittajan asusteet voidaan käyttää loppuun. Kaikki uudet seuratekstiilit ovat jatkossa Fat Pipe merkkisiä. Tavaran toimittaja sopimus on tehty Intersport Erä-Urheilun kanssa kaudelle 2014–2015, jonka kanssa jatkamme pitkään jatkunutta yhteistyötä.

Fatpipe tuotevalikoima on laaja ja se on myös selvästi suosituimpia mailamerkkejä huippu- ja juniorisalibandyn parissa

– Fat Pipe on aina ollut joukkueissamme ja salibandyssä selvästi näkyvissä oleva mailavalmistaja, joka on lähivuosina noussut merkittäväksi salibandy- ja vapaa-ajan tekstiilien tekijäksi, joten on luontevaa tehdä yhteistyötä tulevina vuosina, kommentoi tuoretta sopimusta Josba Juniorit Ry puheenjohtaja Jarkko Ronkainen.

– Kävimme neuvotteluja myös muiden valmistajien ja tavaran toimittajien kanssa. Fat Pipe oli erittäin halukas yhteistyöhön Josban kanssa ja valmis panostamaan seuramme tekstiileihin. Samalla voimme tehdä yhteistyötä suomalaisen yrityksen kanssa, joka on tehnyt pitkän työn salibandy varusteiden parissa, Ronkainen jatkaa.

Fat Pipen tekstiileistä on jo aiemmin tullut kyselyjä pelaajien kautta ja nyt tulevina vuosina Josban joukkueet tullaan näkemään seuramme värisissä Fat Pipe- tekstiileissä.

Fat Pipen Jani Helenius on erittäin tyytyväinen syntyneeseen sopimukseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön.

– Olemme pitkään tehneet yhteistyötä seuran edustusjoukkueen kanssa mailapuolella. On erittäin hienoa, että nyt päästään syventämään yhteistyötä  myös junioripuolelle. Tulemme jatkossa satsaamaan seuratekstiileihin merkittävästi ja on hienoa, että perinteinen salibandyseura Josba pukeutuu Fat Pipe-tekstiileihin jatkossa, sanoo Jani Helenius Fat Pipe:lta.

Seuramme jäsenet voivat ostaa myös itselleen seurahinnaston mukaisilla hinnoilla Fatpipe tuotteita suoraan Intersport Erä-Urheilusta, mutta joukkueiden varusteet ja tekstiilit tilataan keskitetysti. Seurahinnastot on toimitettu joukkueenjohtajille ja lisätietoa saa junioritoimintavastaava Janne Ruuskaselta.

FP ja IS

http://fatpipe.fi/

http://www.intersport.fi/fi/kauppa/joensuu-era-urheilu/