JOSBA C299 Kuopiossa 8.2

Viiveellä tuloksia YsiYSien vuotta vanhempien sarjan otteluista. Olimme liikkeellä yhdeksällä pelaajalla, joten peliajasta ei ainakaan ollut puutetta.

Kahdessa ottelussa kuudesta erästä viisi erää jaksoimme ja viimeisen ottelun viimeisen erän viimeisellä minuutilla tuli sitten se lopullinen musta hetki, joka voi johtua myös silmien näkökentän mustenemisesta, koska sen verran koville pelaajat joutuivat noissa peleissä.

Ensimmäisestä pelistä ei juuri mainittavaa. Vastassa oli lapsellisesti käyttäytyviä RT.n pelaajia, jotka eivät tainneet kestää tappiota tällä kertaa.
Heidän huutelut ja käyttäytyminen on painokelvotonta esille tuotavaa näillä sivuilla.

Jälkimmäisessä ottelussa tuli lähes kaikki pelit jatkosarjassa klaarannut Kuopion Welhot Flames ja tällä kertaa ei voimat riittäneet juosta vuotta vanhempien matkassa koko peliä.

Ensimmäinen erä 1-0 vastustajalle ja meilläkin oli paikkoja laittaa nyyttiä sisään. Toinen erä 2-0 ja edelleen peli aaltoili päästä päähän, jossa paikkoja riitti molemmilla.

Kolmannessa erässä alkoi jo jalka painaa ja aivan viimeisellä minuutilla peli sitten ratkesi  lopullisesti, kun kaveri teki kolme maalia vajaassa minuutissa.

Peluutettiin välillä hyökkäysketjuja pakkina, kun oli kaksi hyökkäysketjua ja kolme pakkia. Pojat pääsivät uusille pelipaikoille, joissa eivät olleet ”mies muistiin” peleissä pelanneet. Hyvää kokemusta ja väsyneitä jalkoja jäi jäljelle ja maaleja mättivät sellaiset kaverit, jotka eivät ihan joka ottelussa niitä tee.

Yksi kierros vielä 98 aluejatkosarjaa jäljellä, jossa päästään vielä kertaalleen Welhot Flames haastamaan sekä Juuan Coach Team.

 

RT-JOSBA 1-12

Welhot Flames-JOSBA 8-2

sarjataulukko