JOSBA C2-99 Ylemmän jatkosarjan jännittävä peli Areenassa 25.2 tiistaina klo 19:30!

Tervetuloa katsomaan YsiYsien ylemmän jatkosarjan viimeistä ratkaisupeliä, kun vastaan asettuu ”veitsi” kurkulla pelaava Leba Kontiolahdelta!

Nyt pelataan paikasta auringossa eli mahdollisuudesta päästä valtakunnalliseen SM-playoff karsintaan.

Ottelu alkaa klo 19 lämmittelyllä, josta varsinaiseen peliin klo 19:30. Pelialustana on Areenan Pulastic kenttä eli muovimatolla pelataan.

Sarjataulukko on erittäin tasainen ja mielenkiintoinen. Tasapisteissä lasketaan ensin keskinäiset ottelut ja seuraavaksi keskinäisten otteluiden maaliero. Nyt kun kolme joukkuetta on tasapisteissä (6p) lasketaan kolmen joukkueen keskinäiset pisteet, joten KoRella niitä on kertynyt 5, Josballa 4 ja PHSB:llä 3. Viimeisellä ottelulla on suuri merkitys kaikkien kannalta. Jos Josba häviäisi ottelun vähämaalisesti, nousisi Leba myös 6 pisteeseen. Silloin katsottaisiin koko sarjan maalieroa (tavallaan keskinäisten otteluiden maalieroa) ja Josba nousisi ykköseksi ja Leba toiseksi. Josba ottaisi piikkipaikan tasurilla tai voitolla sekä vielä alle neljän maalin tappiolla. Leban tasurilla tai tappiolla alkaisi myös heidän kesäloma, joten rantapalloa on rakkaalle naapurille tarjolla jo tässä vaiheessa kautta, Areenan kuuluisassa Hornankattilassa!

Tervetuloa kannustamaan JOSBA Ysiysi voittoon!!!

Alla ylialueellisen ylemmän jatkosarjan tämän hetkinen tilanne ennen viimeistä peliä;