JOSBA C2 99 peleillä Savonlinnassa 15.12

YsiYsit jatkoivat sarjaansa 15.12 Savonlinnassa, joka oli meille aivan uusi tuttavuus pelipaikkana.
Vastaan asettuvat Welhot Flames Kuopiosta ja isäntäjoukkue Top Team.

Ensimmäisessä pelissä Welhot haastoivat meidät todella hyvin. Pelin tempo oli juuri vastustajan haluama koko pelin ajan ja ainekset olivat myös suurempaan ”katastrofiin” Vaikka Welhot saivat ensimmäisen kavennusmaalinsa vasta kolmannen erän alussa, ei kahden erän aikana hankittu 3-0 tuonut meille muuta kuin sen hyvän olon tunteen. Neljässä minuutissa peli oli jo tasan. Welhot siirtyi jo 4-3 johtoon, mutta onneksi onnistuttiin vajaa minuutti ennen ottelua vielä tasoittamaan pelin päättyessä lukemiin 4-4. Hieno haasto Welhoilta ja huono ottelu meiltä. Liike puuttui kokonaan ja pienellä rosterilla liikkeellä ollessa lähdettiin ehkä liiankin passiiviseen peliin ja kaverin kanssa ”kävelylle”. Vastustajan maalivahti oli erittäin hyvä ja meidän hermostunut peli parketilla ei niinkään hyvää. Hyvä opetus meidän kavereille, ettei kävellen pelejä voiteta.

JOSBA-Welhot Flames 4-4 (1-0, 2-0, 1-4)

Toisessa ottelussa vastaan asettui isäntä joukue TopTeam, joka viime pelissämme kiusasi meitä oikein kunnolla pelin päättyessä 3-1. Tuolloin tehtiin maalirautojen kolistelu ennätyskin 🙂 Nyt tehtiin kyllä huomattava parannus asenteessa ja pistettiin jalat sekä pallo liikkumaan oikein mallikkaasti. Alussa peli oli vielä kolmen minuutin jälkeen 1-1, mutta pelin täydestä hallinnasta huolimatta saatiin ensimmäinen erä päättymään lukemissa 1-3 Josballe.
Toisessa erässä jatkui sama tahti meidän saadessa kolme maalia vastustajan nollaa vastaan.
Kolmas erä lisättiin vielä pökköä pesään ja kaveri alkoi pudota kyydistä, erän päättyessä 0-7 ja pelin loppuessa keskeytyksellä lukemiin 1-13.

TopTeam-JOSBA 1-13 (1-3,0-3,0-7)

Tästä on hyvä jatkaa vielä tulevan vuodenalun viimeiseen alkusarjan turnaukseen joka pelataan Varkaudessa 19.1. Sitä ennen käydään kinkkuja sulattelemassa 98 sarjan kotipelissä Intersport liikuntakeskuksella 12.1.2014. Tuolloin vastaan asettuvat Lieksan Into ja Coach team Juuasta. Tervetuloa katsomaan!