C2-99 peleillä Joroisissa (98 aluesarja)

Tuplaviikonlopun osa 1:ssä lähdimme haastamaan 98 aluesarjaisia, jossa kohtasimme sarja kärki Welhot Rocksin Kuopiosta sekä RT:n Siilinjärveltä.

Ensimmäisessä pelissä oli ennakkoon haastetta kerrakseen, olihan Welhot Rocks voittanut muutaman vastustajan jo keskeytyksellä aiemmissa turnauksissa. Hieman ohuella rosterilla oltiin liikkeellä, mutta niin oli myös vastustaja, joka kylläkin on aina pelannut pelinsä kahdella kentällisellä.

Alussa meillä oli lataus kohdallaan ja jo ajassa 0:17 oli pallo vastustajan häkissä. Kuitenkin ajassa 0:42 sai kaveri maalinedus biljardipompusta heti tasoituksen. Jälleen kello pysäytettiin meidän tekemän maalin johdosta jo 1:51 ja kuinka ollakkaan kaveri tuli samanlaisella pomppumaalilla taas tasoihin kellon näyttäessä 2:01. Hurlumhei peli näytti tästä tulevan kun 3:03 mentiin taas johtoon ja siitä puolitoista minuuttia kun kaveri tuli taas tasoihin. Kaikki kaverin kolme maalia tuli maalineduspompuista, joille maalivahti ei voinut mitään. Siitä tahti hieman rauhoittui ja molemmille siunaantui parikin paikkaa kunnes ajassa 11:52 meni Welhot ensi kertaa johtoon. Oltiin vielä pelissä hyvin mukana kunnes tuli pari ”nukahdusta” 20 sekunnin välein ja ensimmäinen erä päättyi lukemiin 3-6.

Toisessa erässä kaveri sai pari maalia hyvien yksilösuoritusten siivittämänä, kun meiltä ei löytynyt rohkeutta peittää ainuttakaan vetoa. Viisi minuuttia ennen erän loppua tehtiin vuoronperään maaleja 20 sekunnin sisään erän päättyessä lukemiin 5-9.

Luokattoman ylivoiman vuoksi emme saaneet aikaan pelissä kolmessa ylivoimassa kuin omiin yhden, joten siinä on meillä vielä petraamisen varaan ja jota voisi myös joskus harjoitellakkin 😉

Kuitenkin haastettiin hyvin sarjajohtaja, jolle paikka kyllä todella kuuluu. Peli lukeutui varmaan meidän tämän kauden pelien TOP 3:seen kokonaisuutena, jota rasitti ”ah” niin perinteiset helpot ja ”halvat” maalit vastustajalle.

Welhot Rocks 98 – Josba 99 (6-3, 3-2, 2-1)

Toisessa pelissä vastaan tuli RT (Rökäletappio) Siilinjärveltä.
Ensimmäisessä erässä mentiin kaverin sählyyn ja seisoskeluun mukaan ja siitä ei jäänyt jälkipolville paljoa kerrottavaa, vaikkakin pelattiin täysin yhtä päätä vastustajan parkeeratessa oman maalinsa edustalle.

Toinen erä meni edelleen yhtä päätä, mutta silti erä päättyi meille ”vain” 3-1. Viimeisessä erässä alettiin löytämään sitä omaa peliä ja erä meni meille 7-0 pelin päättyessä 10-1 voittoon.

Voittoon pitäisi olla tyytyväinen, mutta…… tuolla määrällä maalipaikkoja peli olisi pitänyt pystyä katkaisemaan jo toisessa erässä 12 maalin eroon. Kuudesta ylivoimasta saatiin kaksi maalia, mutta ylivoima oli edelleen luokatonta. Omat kolme alivoimaa hoidettiin hyvin ja silloinkin taisi peli olla enemmän vastustajan päädyssä. Peli olikin tosi rikkonainen lukuisten jäähyjen johdosta.

Peliä kuvasti se, että vastusta sai meidän tilastojen mukaan vain 4-5 laukausta meidän maalia kohti koko pelin aikana.

Tänään on sitten lämmittelyt lämmitelty ja huomenna päästään sitten oman ikäluokan sarjaa vääntämään. Lisäksi näyttää
siltä, että saamme kolme täyttä kentällistä huomiseen Varkauden turnaukseen, jossa vastaan asettuu Welhot Flames Kuopiosta sekä Top Team Savonlinnasta.