Josba B/C1 ylemmän jatkosarjan tärkeille peleille sunnuntaina. Nettilive klo 13 ja 15

Sunnuntai aamuna aikaisin lähtee bussi kohti Mäntyharjua, jossa pelataan viimeistä edeltävä turnaus ennen ylemmän jatkosarjan päättävää kotiturnausta. Toivotaan, että meillä on ns. kotia tuomisia pisteiden valossa. Näin kotiturnauksella olisi painoarvoa, ajatellen mahdollisuuksia jopa SM-playoff karsintaan pääsystä.

Tilanne viiden joukkueen sarjassa on äärimmäisen tiukka, kun sarjan puolivälissä neljä viidestä joukkueesta on kahden pisteen sisällä. Joukkueet kohtaavat vielä kertaalleen, joten pisteitä kaikille on vielä jaossa riittävästi.

Ensimmäisenä vastassa on PHSB, jota lähdetään haastamaan tuoreella jalalla. Nyt olisi nimenomaan haastamisen paikka, koska edellisestä ottelusta tuli vastustajalle liian helppo. Silloin oltiin kapealla rosterilla ja 00-ikäisillä oli omat tuplapelit edellisenä päivänä, joten lähdetään varmasti paremmalla liikkeellä haastamaan pääsosin vanhempia vastustajia.

Jälkimmäisessä ottelussa on vastassa Varta, jonka kanssa olemme pelanneet tiukkoja pelejä viimeisissä otteluissa. Haastetta on sieltäkin luvassa, kun kaveri vuorostaan pääsee levänneellä jalalla pelaamaan ja meillä ollessa vaan tunnin tauko ennakkoon kovasta PHSB pelistä.

 

Nettilive Mäntyharjulta peleistämme! JOSBA-B_99/00-NETTILIVE