Josba B ylemmän jatkosarjan viimeinen turnaus la 27.2

Päästiin pelaamaan itse perjantai alkuyöstä kasaamalla Areenan kentällä ja ilmeisesti ensimmäisessä pelissä Hupaa vastaan pari ensimmäistä erää katseltiinkin vielä mattojen saumojen pitävyyttä ja toisessa pelissä Mäviä vastaan focus oli jo itse pelissä.Meille noilla otteluilla ei enää sarjan kannalta ollut merkitystä ja se taisi näkyä poikien pelissä selkeästi.

 

Ensimmäisessä ottelussa Hupa halusi selkeästi ottaa sarjan ensimmäisen voittonsa ja noudattivat hyvin omaa pelisysteemiä, odottaen vastustajan virheitä, joita sitten riittikin etenkin toisessa erässä, jonka Hupa vei 6-0. Lähes kaikki heidän ottelun maaleista tulivat meidän avausvirheistä, joista he kovalla prosentilla laittoivat palloja pussiin. Viimeisessä erässä yritettiin ottaa kiriä, mutta aika ei siihen riittänyt ja Hupa teki vielä erän ainoikaisensa ja viimeisen tyhjiin pari sekuntia ennen loppua, ottelun päättyessä 9-6. Tässäkin merkityksettömän ottelun voitti se, joka sitä enemmän halusi.

HUPA-JOSBA 9-6 (2-2, 0-6, 1-4)

Toisessa ottelussa ei ollut jatkon kannalta merkitystä kummallekaan joukkueelle. Tässäkin ottelun vei se, joka sitä enemmän halusi ja meille ottelu oli revanssin paikka, ensimmäisen ottelun päätyttyä Lahdessa liian helposti 8-3 voittoon. Silloin 00- ikäisillä ottelu oli jo neljäs vuorokauden sisään ja vain tunnin tauolla. Nyt molemmille toinen ottelu ja meillä tunti huilia ottelujen välissä enemmän.

Ottelu eteni tasasissa merkeissä kaksi erää, mutta viimeisessä erässä olimme nälkäisempiä ja ehkäpä parempi kuntoisia ja näin saatiin haluttu revanssi numeroin 6-3.

JOSBA-MÄVI 6-3 (2-2, 2-1, 2-0)

B sarjan ottelut ovat tämän kauden osalta paketissa ja pienellä huolellisuudella olisimme voineet taistella paremmin jopa pääsystä Sm-playoff- karsintaan, joka nuorelle joukkueelle olisi ollut jo huippusuoritus. Pelit tosin viimevuonna tuntuivat tuossa sarjassa hieman kovemmilta ja tasokkaammilta. Nyt samoja viimekauden omia ja vastustajien pelaajia pelaa parasta aikaa BSM-sarjaa.

Pelit jatkuvat vielä meillä vitosdivari peleillä sekä Tampereen TFT-turnauksella. Kiitos vastustajille rehdeistä ja viihdyttävistä peleistä koko kauden aikana! Tsemppiä karsintoihin PHSB ja Varta!

Tässä vielä hovikuvaaja Karrin tilannekuvia lauantain otteluista linkin takaa kokonaisuudessaan. Kiitos Karrille erittäin hyvistä kuvista:
JOSBA B-junnut kotiturnaus 27.2.2016.
Alla maistiaisia ennen yläpuolella olevan linkin klikkaamista:
_DSC5947_DSC5987_DSC6025_DSC5759_DSC6018_DSC5825