Josba B otteluraporttia viimeisestä SM-karsintapelistä

Josban B juniorit selvittivät tappiottoman viikonlopun jälkeen joukkueensa oikeutetusti SM-sarjaan.

Viimeisessä ottelussa kaatui M-Team numeroin 7-4.

Josba-M-Team 7-4 (3-3, 3-0, 1-1)

Tästä ottelusta hieman valmentaja Jami Huhtalan mietteitä;

Ottelun ennakoissa oli hieman revanssin makua, kun MTeam oli C1 ikäluokassa kohdannut vajaa pari kautta sitten meidät playoff-karsinta matsissa, missä tiputti meidät c1-sm pleijareista, tämä antoi positiivista lisäbuustia peliin.
Oltiin opiskeltu hyvin vastustajan pelitapa ja käytiin sitä joukkueen kanssa mm. videopalaverissa läpi. Tavoitteena oli pelata ehjä 60min. Siinä onnistuttiin hyvin, lukuun ottamatta ensimmäisen erän jäähyilyä, joissa tuli pari takaiskua. Pojat pelasi koko pelin hyvällä itseluottamuksella ja kaikilla oli fiilis, että tämä hoidetaan. Toiseen erään pieni tiivistys ja miltei koko erä pyöri vastustajan päässä. Viimeinen erä pelattiin fiksusti kolmen maalin johdossa, eikä päästetty kaveria peliin mukaan.

Kokonaisuudessaan viikonloppu oli erittäin tasapainoinen ja ”ammattimainen” esitys jätkiltä. Kiitos Nibacokselle loistavista puitteista ja järjestelyistä! Homma toimi kuin junan vessa.

 

Josba B kiittää turnauksen järjestelyistä Nibacosta sekä vastustajista haastavista peleistä.

Samalla muistutetaan, että nythän se matka vasta alkaa! Tervetuloa seuraamaan ja kannustamaan Josba B SM- otteluihin. Tulevista otteluista ilmoitetaan sitten ajankohtaisemmin.

Tässä tulevaa SM-porukkaa kuvassa.

JOSBA B-M-Team B karsintaottelun esittely
JOSBA B-M-Team B karsintaottelun esittely