JOSBA B liekeissä SM-jatkokarsinnan ensimmäisenä päivänä

Josbaa vastaa asettui ensimmäisessä pelissä SPV ja toisessa Karhut.

Ensimmäinen ottelu eteni läpi pelin tiukoissa merkeissä ja päättyikin vähämaalisena Josban tehdessä viimeisen tyhjiin ottelun viimeisellä minuutilla. Karsinnoissa avausvoiton tärkeyden tietää jokainen kun kyseessä yksinkertainen sarja. Tämän ottelun tulos tiesi sitä, että aiemmin päivällä päättynyt Karhut-SPV 4-4 tasuri antoi hieman etulyöntiasemaa Josballe, jolle tasuri jo merkitsisi jatkopaikkaa.

SPV-JOSBA 0-2 (0-1, 0-0,0-1)

Toisesta ottelusta tiedettiin, että tiukka peli olisi tulossa. Ensimmäisen erän alkuminuutelilla Karhut asteli jo 2-0 johtoon, mutta Josban sekuntia ennen erän loppua tullut pukukoppimaali antoi hyvät lähtökohdat toiseen erään.

Toisen erän alkuminuutit olivat ekan toisinto kaverin tehdessä kaksi maalia n. 40 sekunnissa. Tähän koutsi otti aikalisän ja Twitterissä Karhut twiittasi, että ”Karhut B, ajassa 17:03 johtoon.Samalla Jsba ottaa aikalisän hädissään”. Joukkueen ja valmennuksen tuntiessa, emme voineet olla kuittaamatta välittömästi takaisin, ”@KarhutSalibandy peli kesken, @JosbaFloorball B nousee vielä. #kokenuttakalustoa”. Aikalisällä valmennus tiivisti porukkaan ja pikku hiljaa peli alkoi soittaa toista säveltä, toisen erän päättyessä ”kokeneen kaluston” kaventaessa 2-4.

Kolmas erä lähti sitten vahvasti käyntiin ja puoleen väliin mennessä tultiin vierelle ja ohi. Lopussa tuli ikävä 5 minuutin jäähy Josballe reilua kolmea minuuttia ennen erän loppua, mutta se kestettiin.

Oli taas erittäin hyvä oppitunti salibandystä molemmille, ettei kannata lopettaa pelaamista vaikka kaveri olisi 3 maalia johdossa.

Pelaajat osoittivat koko päivän aikana hienoa taistelutahtoa ja venymistä sekä varsinkin ratkaisupelin nousu oli huikeaa, johon kuitenkin ”kotikirjoittajakin” vielä uskoi. Kokkolasta päätetään kommentein ” Emme luovuttaneet missään vaiheessa, uskottiin itseemme ja pelattiin lopulta joukkueelle. Huomenna taistellaan SM-paikasta!”.

JOSBA-Karhut 5-4 (1-2, 1-2, 3-0)

Tosiaan, ratkaisuottelu Kokkolassa pelataan klo 14 alkaen MTeamia vastaan. Tässä ottelussa olisi nyt revanssin paikka, kun aiemmilta vuosilta C1 98 ajoilta MTeam on vienyt tärkeässä ottelussa pidemmän korren. Nyt focus oikeisiin asioihin ja kuuleman mukaan Josba on virittynyt sille tavoitellulle asteelle tulevaan otteluun sekä valmistautuminen on edennyt kohti H-hetkeä hyvissä merkeissä.

Tsemppiä koko joukkueelle. Myös vanhemmat ja Josban muu väki ovat hengessä mukana!

Josba B pelaa Kokkolassa klo 14:00 M-Teamia vastaan ja voittaja SM-sarjaan.
Josba B tulosseuranta