Josba B jatkaa tulevan viikonlopun SM-jatkokarsintaan

Toisen karsintapäivän panokset olivat kovia. Vastaan asettui ensimmäisen päivän otteluissa vahvasti esiintynyt SSV Helsingistä ja toisessa Steelers2. Ensimmäisen ottelun panoksena oli käytännössä suora SM-paikka.

Ensimmäinen ottelu lähti erittäin hyvällä asenteella käyntiin Josban mennessä jo kahden minuutin sisällä 2-0 johtoon. Erän loppu menikin tasaisissa merkeissä molempien vielä maalatessa ja erä päättyi tasan 3-3 lukemiin.

Toinen erä oli ensimmäisen toisinto ja paikkoja oli molemmilla. Vuorotellen maaleja tehden erä päättyi 5-5 lukemiin.

Kolmannessa erässä alkoi vastustajan laaja materiaali näkyä ja kuuden minuutin jälkeen oli kaverilla jo neljän maalin johto. Kolme maalia kolmessa minuutissa taisi olla tämän pelin ratkaisu. Kuusi maalia omiin kolmannessa erässä ja ei yhtään vastustajan häkkiin kertoo sen, että vastustaja oli tänään lopulta parempi. Hieno taistelu pojilta kuitenkin, ehkä maan yhtä tulevaa SM kärkikahinoissa olevaa B junioriporukkaa vastaan.

Toisen ottelun painoarvo näkyi liiankin kanssa ja pelailun maku paistoi katsomoon asti. Toki pelaajia kierätettiin eri ketjuissa ja eri paikoilla, mutta siitä huolimatta tempo yhdeksällä pelaavaa vastustajaa vastaan oli matalaa ja otteluun valmistautuminen myös eri luokkaa kuin ensimmäiseen. Jokainen kuitenkin ymmärtänee, että viimeinen peli on valmistava peli jo tulevan viikonlopun jatkokarsintaa varten. Maali-iloitteluksihan, lopputulos 13-3, ottelu sitten meni ja saatiin pelata koko peliaika sekä onnistumisia tuli uusille kavereille.

Nyt samanlainen asenne jatkokarsinnan peleihin kun oli kaksi ensimmäistä erää SSVtä vastaan, niin voidaan sanoa, että tulevilla vastustajilla riittää haastetta, kun viimeisistä paikoista auringossa taistellaan.

Tulevan viikonlopun turnauspaikka selvinnee jo maanantaina, joten hyvät harjoitukset vielä pohjalle ja uutta matoa koukkuun.

Kiitokset turnaukseen osallistujille ja katsojille sekä erinomaiselle talkooväelle!
Onnea SSVlle ansaitusta paikasta SM-sarjassa ja toivottavasti pääsemme pelaamaan tulevalla kaudella vielä uudestaan vastakkain.

Tsemppiä myös PHSBlle jatkokarsintaan!

Lohko F sarjataulukko: