Josba B 1:lle välierissä vastaan Classic

Josba voitti Happeen puolivälierissä otteluvoitoin 2-0, ja välierän vastus selvisi sunnuntai-iltana: koska Oilers voitti Rangersin viime hetken maalilla, tulee Josban vastustajaksi Classic Tampereelta.

Kun Classicin A-juniorit tippuivat jatkopeleistä, saavat tamperelaiset jalkeille parhaan mahdollisen miehistön B-välieräpeleihin. Kun Josballakaan ei tällä hetkellä ole loukkaantumishuolia, voidaan olettaa, että ensi viikonloppuna nähdään tasokasta juniorisalibandya.

Ottelusarjassa ei ole kuin yksi ennakkosuosikki: Classic. Joukkue vilisee kokeneita A-juniori- sekä play off- pelejä pelanneita pelureita sekä nuorten maajoukkuekasvoja. Classicin laadukas juniorityö on tuonut menestystä useana vuotena peräkkäin, joka näkyy myös liigajoukkueessa nuorten vahvana edustuksena. Classicin liigaryhmässä onkin kahdeksan 95-94 syntynyttä pelaajaa…

Josban pelaaminen on mennyt aimo harppauksin eteenpäin syksyn SM-sarjapeleistä. Pelin kaikilla osa-alueilla on tapahtunut kehitystä, niin yksilö- kuin joukkuetasolla. Joukkueen vahvuus on ollut tiivis ja hyvä yhteishenki. Se on näkynyt myös pelikentällä- joukkue on noussut usein tappiotilanteesta voittoon. Kerran jopa 0-5-tilanteesta.

Toinen ottelupari on Erä-Oilers, jossa ennakolta vahvemmalta tuntuisi Tapanilan Erä.

Ensimmäinen ottelu pelataan Tampereella ensi lauantaina 12.4. ja Josban kotipeli pelataan heti seuraavana päivänä sunnuntaina 13.4. klo 14.00 Intersport Liikuntakeskuksella. Finaaleihin mennään kahdella voitolla.