Josba A murskasi SPV:n ja LeBan

Kuvateksti: Oskari Raassina onnistui erinomaisesti LeBaa vastaan. Kuva 6.11.2016 turnauksesta.

 

Josba Junioreiden A-junnut jatkavat tappiotta ja sarjakärjessä nuorten 1-divisioonan Savo-Karjalan lohkossa. Kauden kolmannessa turnauksessa Nurmossa Josba löylytti ensin isäntäjoukkue SPV:tä peräti 10-0 ( 3-0,1-0,6-0), ja toisessa ottelussa Lebaa 10-4 (4-1,4-1,2-2).

– SPV-ottelu oli kokonaisuutena todella hyvä esitys joukkueelta. Vaikka peli oli meidän hallintaa ja pelattiin yhtä päätyä, niin joukkue oli kuitenkin liikkeellä hyvällä asenteella ja kone käynnistyi kunnolla kolmannessa erässä, kiitteli päävalmentaja Jami Huhtala.

Josban maalissa Eetu Turunen pelasi nollapelin.

– SPV sai rankkarin heti alussa kun tilanne oli 1-0, mutta Eetu otti sen komeasti kiinni.

Josba oli turnauksessa mukana vain 12 kenttäpelaajalla. Edustuksesta oli mukana yksi a-ikäisten ketju.

Josban tehokkaimmat olivat Juuso Lehtiniemi (2+2) ja Eetu Lehtiniemi (2+2). Aleksi Ahokas ja Joona Mononen paukuttivat molemmat tehot 1+2. Aapo Hämäläinen (1+1), Santeri Niemeläinen (1+1), Veeti Naakka (1+0) ja Jose Ruuskanen (1+0) pääsivät myös pisteiden makuun

 

Laadukas keskittyminen toi tulosta

Illansuussa Josba kohtasi paikallisvastustaja LeBan vauhdikkassa pelissä.

– Molemmilla joukkueilla oli hyvä latautuminen otteluun. Teemana oli pitää tunteet kurissa ja onnistuimme siinä aivan täydellisesti. Otimme vain yhden jäähyn ja senkin vaihtovirheestä, summasi Huhtala tyytyväisenä.

Josba sai LeBaa vastaan loistavan alun kun ykköskenttä naputteli maalin jokaiseen neljään ensimmäiseen vaihtoon. Maalipaikkoja oli kosolti enemmänkin ja tolpat kolisivat, mutta myös LeBan maalivahti pelasi erinomaisen ottelun.

Josban maalissa pelasi Veikka Forsström ja onnistui hyvin. LeBan rankkariin Huhtala vaihtoi maalille Eetu Turusen, mutta päivän toinen rankkaritorjunta ei onnistunut.

Josban tehomiehet Lebaa vastaan olivat Eetu Lehtiniemi (4+1) ja Oskari Raassina (2+2). Joona Mononen (1+2), Aleksi Ahokas (1+1), Jose Ruuskanen (1+0) ja loppunumerot sivaltanut Samu Näsänen (1+0) olivat myös myrkkyä vastustajalle.

Syöttöpisteille pääsivät vielä Juuso Lehtiniemi (0+2) sekä Veeti Naakka (0+1) ja Santeri Niemeläinen (0+1).

Josballa on kolmen turnauksen jälkeen sarjajohtajana kuudesta ottelusta 11 pistettä, viisi voittoa ja yksi tasapeli