Josba -00 ja -01 Tampereella


JOSBA C1-00 HOPEALLE!

Julkaiseeko Suomen Posti oheisen merkin (alla)? Klikkaamalla saat kuvia suurennettua.
Merkin kuvassa käynnissä on rangaistuslaukauskisa TFT-finaaliin pääsystä.
NST ei saa palloa Jami Ruuskasen vartiomaan Josban maaliin ja Josban pelaajat ryntäävät kentälle onnittelemaan! Tie finaaliin oli auki.

Postimerkki

Kuva Karri Pasanen. Kuvankäsittely Visa Tuominen

Josba -00 ja -01 joukkueet pelasivat Tampereella TFT -turnauksessa. Tavoite oli saada kovia, tasaisia pelejä ja tavoite toteutui.

Josba-00Josba -00 selvisi tasaisesta alkulohkostaan jatkoon pelattuaan kolme tasapeliä Nokian Krp (SM 3. LL), Ylöjärven Pallo ja HU-46 vastaan.
Puolivälierissä Josba otti voiton Porin Karhuista lukemin 4-1.

Välierissä kohdattiin ”paikallisvastustaja” Lappeenrannan NST. Varsinainen peliaika päättyi taas tasan, 3-3, mutta Josba voitti rankkarikisan ja suuntasi finaaliin! Vastaan tuli uudelleen Nokian Krp, joka voitti ottelun 5-3. Nokian Krp raportti Josballe hopeaa!

Josba -01 pelasi LA-alkuillasta ratkaisupelin SB Vantaata vastaan. Tasapeli 5-5 ei riittänyt mitalipelejä kohti pääsyyn, kun ensimmäisessä pelissä Classic oli napannut voiton Josbasta.
Josba -01 jatkoi turnausta pelaamalla kaksi ottelua sijoista 9-12. Ensin sijoitusotteluissa kaatui SalBa White 8-1. Ja toisessa Nibacos 5-3, joten Josba C2-01 sijoittui turnauksen yhdeksänneksi.

Kiitoksia turnausreissussa mukanaolleille!

TFT-tuloksia tarkemmin linkeistä:

-00-pojat, http://www.ah-multimedia.fi/TFT/ottelut2.php?kausi=2019&sarja=13&tieto=ottelut

-01-pojat, http://www.ah-multimedia.fi/TFT/ottelut2.php?kausi=2019&sarja=15&tieto=ottelut