Johtajuuden pelikenttä -seminaari Joensuussa 6.11.2014

 

Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kuulemaan luentoja johtamisesta Suomen eturivin osaajilta. Josba järjestää torstaina marraskuun 6. päivä Johtajuuden pelikenttä -seminaarin. Päivän pääpuhuja on jääkiekkovaikuttaja ja valmentaja Juhani ”Tami” Tamminen. Muina luennoitsijoina paikalle tulee miesten salibandymaajoukkueen päävalmentaja Petri Kettunen sekä entinen NHL-tähti Sami Kapanen. Tapahtuman tuotto käytetään Salibandyseura Josban edustusjoukkueen toiminnan kehittämiseen.

 

Puhujat:

Juhani ”Tami” Tamminen

Tamminen on koulutettu ammattivalmentaja ja entinen maajoukkuekiekkoilija. Oli puhe sitten joukkuepelaamisesta, johtajuudesta, asenteesta tai suorituksen parantamisesta, on Tammisen luentojen perustana vankka ammattitaito, yli 40 vuoden kokemus ja opettajankoulutus. Isolle osalle ”Tami” on tullut tunnetuksi etenkin jääkiekon MM-kisojen kommentaattorina.

Sami Kapanen

Kapanen on jääkiekon maailmanmestari vuodelta 1995 ja pitkän NHL-uran pelannut kuopiolainen kiekkolegenda. Nykyään hän toimii mm. KalPa Hockey oy:n pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja. Kapasen pelaajaura päättyi viime keväänä.

Petri Kettunen

Kettunen on valmentanut suomen miesten salibandymaajoukkuetta päävalmentajana jo kohta neljä vuotta. Päivätyönään hän vastaa Itä-Suomen liikuntaopiston valmentajakoulutuksesta.

 

Seminaarin hinta:

130 euroa +alv / henkilö

Seminaarilippu sisältää luennot, materiaalit, ruokailun ja kahvit sekä VIP-lipun klo 18.30 alkavaan salibandyliigaotteluun Josba – Happee.

 

Ohjelma:

Torstai 6.11.2014
Sokos Hotel Kimmel, Riverside -ravintola (Itäranta 1, 80100, Joensuu)

12.00-12.45 Petri Kettunen

Petri Kettunen valottaa luennollaan ryhmän muodostumista ja ryhmädynamiikkaa pohjaten mm. Suomen salibandymaajoukkueen toimintaan.

12.45-14.00 Sami Kapanen

Kapanen pohtii tiimityöskentelyä – tiimin johdossa ja osana sitä.

14.00-14.30 kahvitauko

14.30-16.00 Juhani Tamminen

”Tami” luennoi taitojen merkityksestä urheilussa ja bisneksessä. Hän keskittyy johtamiseen sekä pelikentillä, että normaalissa työelämässä.

16.00-17.30 Ruokailu

18.30 Josba – Happee salibandyliigaottelu Joensuu Areenassa

Tamminen on paikalla myös illan ottelussa VIP-tiloissa ja erätaukohaastattelussa kentällä.

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Antti Ruokonen
p. 045 202 7709
antti.ruokonen@jns.fi