Joensuulainen salibandyperhe Josba jatkaa kasvuaan

Ensi kaudeksi on tulossa nais ja tyttö puolelle merkittävää kasvua, kun osa TuuU:n naisista ja tytöistä siiryy Josban riveihin.
TuuU:n uutinen tästä

Miesten joukkueita kasvatamme yhdellä ja tulevaisuudentähti D-H junioreita (13v-4v) tytöissä ja pojissa tulee olemaan ennätysmäärä harrastajia kaudella 2015-2016. A-C ikäluokan poikiin tulee alueemme parhaat ja huipulle tähtäävät pelaajat, joista A pelaa SM-sarjaa ja B, C1-00 ja C2-01 kilpajoukkueet tavoittelevat SM-sarja paikkaa elokuussa. Junioritoimintavastaava Janne Ruuskanen uskoo, että lähestymme neljänsadan lisenssipelaajan rajaa ensi kaudella.

Toiminta-alueemme ydin on aina ollut Rantakylä (suurin harrastajamäärä ja eniten ohjattua toimintaa, neljä vuotiaista alkaen), Joensuu Areena ja Intersport liikuntakeskus, koska näissä paikoissa on liiton viralliset pelipaikat, myös muissa kaupunginosissa on toimintaa. Joka vuosi olemme laajentuneet kysynnän mukaan ympäri Joensuuta, niin kuin myös tulevalla kaudella. Josba Juniorit mahdollistaa kaikille kohtuu kustannuksin, läpinäkyvästi ja tasapuolisesti mahdollisuuden harrastaa salibandyä.

Uudet ryhmät aloittavat elo-syyskuussa. Seuraa sivuja. Tervetuloa tähtitiimiin!

Haemme valmentajia ja ohjaajia! Koulutus on ilmainen ja henkilökohtainen! Mikäli olet kiinnostunut ole yhteydessä Janne Ruuskaseen 045 234 7484 tai toimisto@josba.fi