ITÄ ON PUNAINEN – Juho Väisänen

Tänään alkavat pelaajaesittelyt pelikauden 2020-2021 pelaajista. Onko luvassa ”kaikkien aikojen divarikausi”, se meille kaikille selviää noin puolen vuoden sisällä. Kesän harjoittelun perusteella ja pelaajien taitotasoa ajatellen se voi hyvinkin olla mahdollista!

Esittelyt ovat toimituksen subjektiivisia näkemyksiä, eivätkä edusta minkään tahon mahdollista absoluuttista totuutta. Esittely aloitetaan joukkueen kokeneemmasta päästä päätyen nuoriso-osastoon.

Juho Väisänen 31.3.1989

Väiski on joukkueen itseoikeutettu kapteeni- ei pelkästään ikänsä ja kokemuksensa perusteella, vaan timanttisen asenteensa ja taistelutahtonsa vuoksi. Joukkue on aina Juholle ensisijalla ja hänestä jos kenestäkään voidaan puhua Joukkuepelaajana. Isolla J:llä.

Väiskiltä hoituu mikä tahansa homma ja kaikki tehtävät suoritetaan pilkulleen. Hän on valmennuksen luottomies kentällä ja sen ulkopuolella.

Tänä kesänä on Väiski ottanut (kuten joka vuosi) taas stepin eteenpäin: lapaa on käyristetty ensimmäistä kertaa kolmeenkymmeneen yhteen vuoteen. Harjoituksissa ruoska on jo puhunut lupaavasti; Väiskin henkilökohtainen maaliennätys paukahtanee rikki jo ensimmäisellä sarjapuoliskolla.

Hyvät naiset ja herrat. Hattu pois päästä. Numero kolme, C, Juho Väisänen!