ITÄ ON PUNAINEN – Juuso Salomies

2.4.2001 Juuso Salomies


Armeijan harmaisiin tässä kuussa siirtynyt Salomies on pitkän linjan josbalainen, kuten moni muukin edustusjoukkueen juniori-ikäinen pelaaja.

Salomiehen harmiksi korona pysäytti marraskuussa muun kuin pääsarjatoiminnan salibandyrintamalla, sillä juuri viimeisissä pelatuissa vuoden 2020 peleissä Juuson lapa oli tulikuuma- siitä esimerkkinä oli mm. neljä maalia Welhot Akatemian verkkoon. Suorituksen arvoa nostaa vielä se, että Salomies pelasi tuossa pelissä oikeaa puolustajaa!

Loukkaantumiset ovat harmillisesti haitanneet Juuson viime kausia. Erittäin hyvin menneen kesäharjoittelun jälkeen (testijuoksun kärkikaksikossa) tuli jälleen ikävä jalkavamma, joka haittasi lajiharjoittelua. Toivottavasti loukkaantumishuolet poistuisivat ja Salomies saisi pelata ehjän pelikauden, jolloin hänen koko potentiaalinsa pääsisi oikeuksiinsa.

Juuso on joukkuepelaaja suuraakkosilla. Hänen kanssaan ei saa riitaa aikaiseksi, vaikka sitä hakemalla hakisi. Tällaisten hyväkäytöksisten miesten sisällä saattaa kuitenkin asua tiikeri, jos heitä liikaa ärsytetään…

Hyvät naiset ja herrat, numero 65, Juuso Salomies!