ITÄ ON PUNAINEN – Jesse Reijonen

Kauden 2020-2021 pelaajaesittelyt jatkuvat. Onko luvassa ”kaikkien aikojen divarikausi”, se meille kaikille selviää noin puolen vuoden sisällä. Kesän harjoittelun perusteella ja pelaajien taitotasoa ajatellen se voi hyvinkin olla mahdollista!
Esittelyt ovat toimituksen subjektiivisia näkemyksiä, eivätkä edusta minkään tahon mahdollista absoluuttista totuutta. Esittely aloitetaan joukkueen kokeneemmasta päästä päätyen nuoriso-osastoon.

Jesse Reijonen 11.5.1989

Jeballa on enemmän pelivuosia takanaan Josbassa kuin nuorimmilla joukkueen pelaajilla ikää mittarissa. Jesse jaksaa painaa omalla erinomaisella tasollaan vuodesta toiseen. Jalka liikkuu ja pää toimii vähintään yhtä hyvin kuin nuoruuden hurjina vuosina.


”Katse ylhäällä on kiva pelata” voisi olla Jeban motto. Toki tämä on ainoastaan toimituksen mielikuvituksen tuotetta. Joka tapauksessa Reijosen pehmeät kädet ja öljynliukas lantio aiheuttavat varmasti harmaita hiuksia vastustajien karvaajille. Ja juoksukilpailuun saa Jeban kanssa lähteä. Todennäköisesti Jessellä on silloin vilkku päällä ja lopuksi pistetään pikkukisulla vastustajan veskari sille kuuluisalle kebab-kioskille.
Jesse on joukkueen kantavia voimia, vaikkei tee itsestään numeroa- teot puhukoon puolestaan.

Arvoisa yleisö. Nauttikaa esityksestä. Numero 19, A, Jesse Reijonen!